Multi-colored Tapybos žymėjimo įrankis Quick Dry Ženklas Pažymi, žymėjimo įrankis Žurnalinė Mokyklos Raštinės Reikmenys

0 Reitingai
€6.86 €9.02

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

DJA88 4pcs Tapybos žymėjimo įrankis Spalvinga Žymekliai "PASIDARYK pats" Dviguba Linija Pen Žurnalinė Mokyklos Raštinės Reikmenys DJA88

Prekės Specifikacija:

Savybės:

Ideali Dovana:Pen tinka dienoraščio rašymas, kortų žymėjimas, "PASIDARYK pats" amatų, nešiojami kompiuteriai, iškarpų albumai, vadovo užrašai, dienoraštis reikmenys ir pan.Be to, ji yra fantastiška dovana vaikams, mokytojai, klasiokai ar menininkai apie tokius dalykus, kaip gimtadienis, Velykos, Vaikų Dienos, Kalėdų ar atgal į mokyklą.

Greitai džiūstantys Sklandžiai:Šio amato pen visi priimti quick dry rašalo dizainas, greitas džiovinimo greitis, rašydami aiškiai ir laisvai.Patarimas žymeklis yra taip pat labai lengva naudotis, jums tereikia turėti pieštuką vertikaliai ir švelniai stumkite jį visoje knygoje.Ir jūs galite įdėti šiek tiek storio popieriaus ant dugno, kad ji veikia geriau storesnis popierius.

Puošnus, Spalvotas Ir Unikalus Dizainas:Kreivės dienos rašiklis rinkinys su 4 unikalių žymeklį eilutės tipo, patenkinti savo įvairių rašymo, ženklinimo, ir piešimo reikalavimus.Be to, kiekviena pen ateina su voleliu, perlinis dizaino, leis jums būti fantazuoti, kaip galima sukurti spalvinga linijos.

Taikymo masto:Mūsų tušinukas gali naudoti eskizas, lygiosios, spalva,rašyti ir gauti kūrybingi įdomus ir kvalifikacijos būdu; Sveikinimo atvirukai, šalis prašo, laiškus draugams ir šeimos nariams, meno ir amatų, apdailos.

Aptarnavimas po pardavimo:Jei turite kokių nors problemų, nedelsdami susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti ją kaip galima greičiau.

Specifikacija:

Korpuso Medžiaga:ABS

Komplektą Sudaro:

4pcs Piešimo Rašikliai

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes jums siūlome, arba free express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Jeigu jums iškilo klausimų, dėl užsakymų prašome ir susisiekti su mumis pirmą, mes suteikiame jums patenkinti atsakymą.Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

sku: s404870

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…