Automobilių Siūlės Gruntas Aukštos Temperatūros Silikoninis 75 ml Automobilių Aukštos Temperatūros Silikoninis Kaučiukas Automobilių Ne lipni Tarpinė Naftos Atsparios

0 Reitingai
€8.20 €16.41

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tinka: Sandarinimas automobilių varikliai, surinkimo metalo kraštais.

Talpa: 75 ml, su savo aštrių nagų, lengva kovoti su įvairių spragų.

Specifikacija:

Talpa: 75 ml

Spalva: juoda

Pakavimo sąrašas:

Variklio hermetikas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Darbai ant Įvairių Paviršių: Naudoti ant įvairių paviršių, įskaitant naftos keptuvės, kopėčių rėmai, priekinis ir galinis dangteliai, T-sąnarių, kolektoriaus kampai, oro ėmikliai, kolektoriaus pabaigos ruoniai ir cam apima.

2.Lengva naudoti: skirtas greitai ir lengvai taikyti, asamblėja gali būti pripildyta tepalo ar aušinimo skysčio iš karto po taikyti klijų ir torquing varžtus.

3.Gerus Rezultatus: atsparumas Temperatūrai iki 315 laipsniai, silikono hermetikas yra naftos, atsparumas, atsparumas vandeniui, atsparumas garų, jokių korozijos įvairių metalų, praktiškas automobilis, įrankiai.

4.Pin-taškas Antgalis Dizainas: adata patarimas antgalis dizainas gali padėti užpildyti tuštumas ir obligacijų netolygus ir vertikalių paviršių formos tankus paviršius, be oro burbuliukų.

5.Po pardavimo Paslaugos: Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai už neatidėliotiną pagalbą, jei turite kokių nors problemų su mūsų produkto, mums būtų labai malonu jums padėti, ir mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

sku: s1913

Elemento Plotis 0.0inch
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Užpildai, Klijai & Hermetikų
Elemento Ilgio 0.0inch
Prekės Svoris 1.0kg
Elemento Aukštis 0.0inch

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…