Lipni Mini Ratukai 360 Laipsnių Sukimosi Mini Lipni Ratukas Ratų Skaidri Lipni Ratukas Carton Ratai Dėžutę

0 Reitingai
€2.81 €5.61

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Lipni mini ratukas ratai yra puikus sprendimas juda jūsų šiukšlinę gali, su lengvumu.Tiesiog klijuoti juos ant lygaus išvaizdą ir mėgautis stabili parama.Pagamintas iš patvaraus ABS medžiagos, galite naudoti juos su savimi.Jokių įrankių ar gręžti nereikia.

Specifikacija:

Pavadinimas: Mini Ratukas Ratų

Medžiaga: ABS

Spalva: skaidrus

Požymiai: 360° besisukantis judėjimas

Vartojimo sritis: sandėliavimo dėžės, šiukšliadėžės, naktiniai staleliai ir t. t.

Pakavimo Sąrašas:

4*mini diskai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengvas montavimas: Su mūsų lipnios dizaino, galite pritvirtinti prie ratų į jūsų maži prietaisai minučių.Tiesiog nuplėškite nugarėlę plėvelės, paspauskite ratų sklandžiai, išvaizda, ir palaukti keletą minučių.Tada galite perkelti jūsų prietaisų su lengvumu.

2.Parama ir rezultatai: neleisk, kad jūsų prietaisai nukristi su mūsų mažas prietaisas ratų.Jie patvarus obligacijų, kad lieka lipnus ir stabilus.Jie taip pat atsispirti aukštos ir žemos temperatūros, todėl jūs galite mėgautis jais ilgiau.

3.Stabilus ir Lankstus Judėjimas: Tai mažas prietaisas, ratai 360 laipsnių sukimosi dėka nerūdijančio plieno rutuliniai guoliai.Jie taip pat yra pagamintas iš patvaraus ABS medžiagos.Šių ratų leidžia perkelti savo prietaisai nuolat ir lanksčiai.

4.Nesibraižantys: galite perkelti savo smulkūs prietaisai su lengvumu ir ramybe su mūsų mažas prietaisas ratų.Jie yra pagaminti iš patvarių medžiagų, kurios užtikrina ilgalaikį veikimą ir neturi nulio vietoje.

5.Naudingos ir pritaikomos: Mūsų mažas prietaisas, ratų gali dirbti su įvairių smulkių baldų, pvz., talpinimo, kavos aparatas, skalbimo krepšelį, šiukšliadėžės ir dar daugiau.Galite patogiai perkelti juos aplink savo namą be kėlimo ir (arba vilkdami.

sku: s106351

Modelio Numeris Lipni Mini Diskai
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…