4 Gabalas Metalo Baldai, Stovų, Lipnios Baldai Keltuvai Sriegiu Aukščio Reguliavimas

0 Reitingai
€15.31 €21.87

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Neslidus ir tvirtas: baldų kojos yra pagamintos iš metalo, medžiagos, kuri yra dėvėti, atsparus ir gali turėti iki 500 kg, ir lipnia silikono padėklas gali veiksmingai užkirsti baldų kojos nuo slydimo.

Aukštis reguliuojamas: aukštis šį metaliniai baldai, kojų yra reguliuojamas, svyruoja nuo 0,9 cm, 1,7 cm.Po aukštis yra padidintas, pakankamai vietos, gali būti paliktas švarus, dulkių, dėmių, ypač siekiant palengvinti veikti dulkių siurblys robotas.Tuo pačiu metu, ji taip pat turi drėgmei atsparus poveikis po kėlimo aukštis.

Platus suderinamumas: baldų kojų, gali būti patogiai naudojamas rūšių, stalai, kėdės, sofos, stalai ir lovos.

Platus taikymas: šių baldų kojų aukštis yra reguliuojamas, gali būti plačiai naudojama, sofa, lova, spintos, stalas, kėdės ir kiti baldai.Tai būtų geras pagalbininkas jūsų baldų gyvenimą.

Neslidžia: gumos pagrindo šių metalinės stalo kojos yra neslidus, todėl, kad baldai negali būti lengvai perkelti arba slided.

dydis: 37 x 23 mm

Medžiaga: Metalas

spalva: sidabro, pilka

Pakuotės Turinys:

4 x Baldų Kojos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: s149167

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…