12PC Stalo Kampe Raštas Minkšto Silicio Kampe Raštas Guard Kūdikių Saugos Krašto Apsaugai Susidūrimo Išvengimo Accessori

0 Reitingai
€3.07 €4.45

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

*Visiškai naujas ir aukštos kokybės

*Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti

*Minkštas stalo krašto kampe apima tinka ne tik vaikų tvarkytų jūsų lenteles, bet ir daug kitų baldų, taip pat, pavyzdžiui, baseino, indaujos ir daugiau.Baldai krašto padengti pagalvėlės leis jums lengvai ir efektyviai kūdikių įrodymas, jūsų namų ir jie prilimpa prie įvairių medžiagų, pavyzdžiui, medienos, stiklo ir metalo!

*Kampinių apsaugų ateina su maža, bet didelio galingumo lipnios pagalvėlės, kurios leidžia lengvai įdiegti vaiko įrodymas krašto apima ir saugus montavimo, taigi vaikai negalės pašalinti trinkelės nuo stalo kampų.

*Kampinių apsaugų, yra skaidrus ir švarus dizainas, kad jūs vos pastebėti juos namuose.Jie leidžia jums išlaikyti pradinę išvaizdą ir jausti jūsų baldai, užtikrinant saugią aplinką jūsų kūdikiui ar mažam vaikui žaisti.

Techniniai duomenys:

Spalva : Skaidrus

Medžiaga : PVC

Pakuotės Turinys:

12xCorner krašto apima

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

sku: s225684

Kilmės Žemyninė Kinija
Formos Trikampis

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…