Shell Cameo Žymeklio 4 Spalvų Subtilus Blizgučiai Žymėjimo Įrankis Žymekliai, Aukštos Grožio Didelės Talpos Dantis Patarimas Žymeklis Parkeris

0 Reitingai
€44.52 €89.04

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

【Mielas blizgučiai Spalvų】1 komplektą įeina 4 spalvingas blizgučiai žymekliai įvairių spalvų, su pakankamai kiekio ir spalvų naudoti kasdien.Su išsitepti-nemokamai pastelinių dizainas, švelnus spalvų nebus atitraukti jus nuo studijuojant ar dirbant, ir nebus uždengti pagrindinius dalykus, jums reikia sutelkti dėmesį į savo tekstą.Puikus žurnalų ar pastabos.

【Quick Dry Žymekliai】 Šie spalvoti žymekliai yra sklandžiai rašyti be popieriaus lūžių.Rašalo iš dailės parkeris yra vandens pagrindu ir užtikrina greitą džiovinimą.Nesijaudinkite apie rašalo gauti savo rankas arba rankovėmis purvinas.

【Lengva Laikyti】 Trumpas ir platus įstaiga gali tilpti gera į kišenę ir lengva laikyti; paprasta ir aišku, išvaizda, dizainas.Universalus dantis patarimas efektyviai gamina platus ir siauras linijas.

【Metallic Mirguliavimas】, Kad žymėjimo įrankis nustatyti yra įvairių subtilių dar turtingas shimmery metalo atspalviai su perlamutro efektu.Švarus rašalo srautai tolygiai ir sklandžiai, ir glitters šiek tiek.Ji priduria, puikus blizgučiai, kad nebus užstoti savo raštu.

【Įvairių Programų】Šių cute žymekliai yra tinkamos mokyklos, kolegijos, namo, biuro, net kelionės dienoraštis, planuoti, dirbti, mokytis, pastabos ir pan.Jie taip pat yra puikus dovanų šeimai ir draugams.

sku: s89594

Kiekis Pakuotėje 4
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Meno Žymeklis
Trinamą Ar Ne No
Pakuotė Nustatyti
Spalvų Kiekis 8 Spalvos

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…