12 Vnt Blokai Vaikai Plastiko Padengti Mokyklinės Prekės, Gyvūnų Formos Krovimas Nauja Medžiaga Studentų Spalvų

0 Reitingai
€30.16 €60.33

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vienas Pieštukai Padengti Formos Krovimas Pieštukai Lokys Pieštukai Atgal į Mokyklą Prekes

Jūs gausite 12 Didina Pieštukai Lokys Pieštukai 5 in 1 ant kitos Spalvos Pieštukai, kiekvieną sudaro 5 skirtingos spalvos lokys formų, naujos ir bus spalvų jūsų kasdieniame gyvenime.

Dydis lokys pieštukai, yra apie 13.00X2.50X2.50cm/ 5.11X0.98X0.98 cm, galima reguliuoti ilgį padidinti kamino ar mažėja kamino, lankstus dydis yra patogus jums ar atlikti.

Į krovimas lokys pieštukai pagaminti iš kieto ir lygaus paviršiaus, patogi rankena, kvapas, , nėra lengva ir žalą, ir po ilgalaikio naudojimo.

Ne lokys pieštukai vaizduotę ir plėtoti įgūdžius, išsilavinimą, jie taip pat gali būti pateikiama kaip dovanas per šventes, tokias kaip karnavalai, gimtadienius, pereinančios ir vaikai " dienų.

Kokybės garantija: Turi kokių nors klausimų, prašome su mumis, aš bus atsakyti per 48 valandas.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, jums gali grąžinti juos besąlygiškai ir visą per 7 dienas.

Savybės

Jūs gausite 12 Didina Pieštukai Plastiko Padengti Pieštukai 5 in 1 ant kitos Spalvos Pieštukai, kiekvieną sudaro 5 skirtingos spalvos lokys formų, naujų ir mielas, bus daugiau spalvų į jūsų kasdienį gyvenimą.|Dydis lokys pieštukai, yra apie 13.00X2.50X2.50cm/ 5.11X0.98X0.98 cm, galima reguliuoti ilgį padidinti kamino ar mažėja kamino, lankstus dydis yra patogus jums laikyti arba vežti.|Į krovimas lokys pieštukai yra pagamintas iš kietos ir plastiko, su lygaus paviršiaus, patogi rankena, jokio kvapo, , nėra lengva ir žalą, ir po ilgalaikio naudojimo.|Ne ar plastiko padengti pieštukai vaizduotę ir plėtoti įgūdžius, išsilavinimą, jie taip pat gali būti pateikiama kaip dovanas per šventes, tokias kaip karnavalai, gimtadienius, pereinančios ir vaikų dienų.|Kokybės garantija: Turite klausimų, prašome susisiekti su mumis, aš bus atsakyti per 48 valandas.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, jums gali grąžinti juos besąlygiškai ir visa grąžinamoji išmoka, per 7 dienas.

sku: s215991

Feature9 Šalies naudai, Pieštukai
feature1 Vienas Lokys
Feature10 spalvotų pieštukų vaikams
feature2 Lokys
Feature7 pieštukai partija pasisako vaikams
Feature6 Lokys Pieštukai
feature4 Lokys
Feature8 valentino pieštukai vaikams
feature5 krovimas pieštukai
Feature11 atgal į mokyklą", pieštukai
Kilmės Žemyninė Kinija
feature3 pieštukai vaikams
Feature12 mokyklos pieštukai vaikams

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…