1 VNT šalto Rūko Drėkintuvai 2Mist Mosdes Auto-Išjungti oro Drėkintuvai Balta, Miegamojo

0 Reitingai
€21.90 €32.68

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1 VNT šalto Rūko Drėkintuvai 2Mist Mosdes Auto-Išjungti oro Drėkintuvai Balta Miegamasis [Dukart uosto purškimo dizainas] Dukart uosto purškimo dizaino nepriklausomai kontroliuoja difuzorius, galite reguliuoti oro drėgnumas pagal savo poreikius ir aplinką, ir mėgautis patogiau drėgmės patirtis.

[Mountain View, Aplinkos Šviesos] patalpų augalų drėkintuvą kartu su mountain view šviesa yra vertė už pinigus ir praktinių drėkintuvas, kuri daro humidified gyvenime daugiau skoninga.

[2L šalto Rūko Drėkintuvas], Kad atomizing lapas siunčia 80ml nano-dulkinių tūrio per valandą, maitina sausą odą, be dažnai pildymo.Dėl drėkinimo laiko, kaip ilgai, kaip 36H, kuris gali patenkinti maitina poreikius, visa diena, ir ji bus automatiškai išjungiamas, kai nėra vandens.

[Super Tylus] Mengmeng drėkintuvas supranta savo smulkmeniškas ausų ir kvėpavimo lygio silent technologija maitina visus daiktus ir suteikia jums silent priežiūros.

[Color Keitimas] baby drėkintuvai turi du šviesos režimai: šiltas spalva/7 spalvų gradientas, minkšta šviesa šildo kiekvieną laimingas naktį jums ir jūsų šeimai.

Tipas:Drėkintuvas

Spalva:Balta

Medžiaga:ABS+PP

Dydis:About18x18x220cm

Pakuotės Turinys:

1 * drėkintuvas

1 * USB duomenų kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: s43434

Medžiaga Organinės Medžiagos
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…