Šiaurės Spalvinga Lokys Animacinių filmų Mielas Dėklas Klavišą Saugojimo Apdailos Darbalaukio Figūrėlės Namo Kambarį Dekoro Ornamentą Statulos

0 Reitingai
€28.93 €57.86

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Skelbimas:

1.Šis Produktas Neturi Jokio Prekės Ženklo Poveikį, Tai Paprastas Žaislas Apdaila.

3.Modelio Ant Produkto Bus Pakeisti Šiek Tiek Skiriasi Gamyklos Produkcijos Partijas, Jei Jums Didelę Reikšmę Šiuo Klausimu, Prašome Nereikia Mokėti.

4.Mūsų Gamykla Yra Daug Stilių, Kitų Stilių Gali Kreiptis Internetu, Klientų Aptarnavimo, Jei Jums Reikia Peržiūrėti Išsamią Informaciją Apie Produktą, Nuotraukas, Taip Pat Galite Susisiekti Su Mumis.

5.Duomenys Yra Visi Gautas Vadovas Matavimus, Todėl Tai Yra Normalu, Kad Šiek Tiek Nukrypimas, Prašome Žinoti.

6.Mes Pirmenybę Teiks Naudodami Originalios Pakuotės, Dėžutės, Pristatymo, Bet Jei Nėra Originalios Pakuotės, Dėžutės, Mes Norėtume Jums Pranešti, Kad Mes Naudosime Įprastą Pakavimo Dėžutė Vietoj.

7.Šis Produktas Yra Pirmumo Skatinimo, Kažkada Parduota, Mes Atmetame Bet Kokį Ginčo, Jei Yra Problemų, Logistikos Ir Transporto, Galite Kreiptis Internetu Klientų Aptarnavimo Spręsti Jums, Prašome Atidžiai Apsvarstyti, Prieš Mokėjimą.

8.Produktai Yra Kulka Pagal Profesionalioje Studijoje, Pabandykite Atkurti Paties Gaminio, Bet Kiekvienas Stebėti, Kiekvieno Mobiliojo Telefono Ryškumas, Kontrastas, Sodrumas, Yra Visi Skirtingi, Ten Neišvengiamai Bus Kai Kurių Skirtumų, Prašome Atidžiai Apsvarstyti Prieš Mokėjimą.

sku: s44183

Medžiaga Keramikos & Emalį
Stilius Modernus Stilius
Temos Gyvūnų
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…