Dvasios Statulėlės Dervos Dvasios, Skulptūra, Statula Helovinas Vaiduoklis Ornamentu Realus Mielas Darbalaukio Papuošalai Statulėlės, Papuošalai

0 Reitingai
€11.20 €22.42

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1. Baisu Dizainas: Tai dvasios statulėlės funkcijų banguojantis chalatai, plaukiojantieji plaukų ir tuščias akis lizdai, priimti kūrybos stiliaus, kuri rodo, paslapties ir siaubo vaiduoklis.

2. Tikroviška Dvasios Statulėlės: Tai dvasios statulėlės, yra skirta užtikrinti, kad dvasios įvaizdį ateina į gyvenimą su smulkių detalių ir realistiškos tekstūros.Menininkas sculpts kiekviena dalis labai atsargiai, užfiksuoti raukšlės, posakiai, funkcijų ir baisu dvasia.

3. Atsparus vandeniui ir Išnyks Atsparus: Tai dvasios statulėlės yra pagamintas iš patvaraus derva medžiaga, kuri gali atlaikyti visų rūšių oro sąlygų ir metų laikų.Ji taip pat yra padengtas specialiais dažais, kurie apsaugo nuo spalvos išblukimo nuo saulės arba lietaus.

4. Platus naudojimas: Šis vaiduoklis statulėlės yra puikiai tinka bet kuriuo atveju, šalis, gegužinė, Kalėdos, Kalėdų, gimtadienio, ar kultūros festivalis.Tai bus pridėti jutiklinio siaubą ir humorą savo gyvenimo kambario, miegamojo, sodo, ar kur tik norite, kad panika ir malonumas jūsų svečiai.

5. Nuostabi dovana: Tai dvasios statulėlės yra puiki dovana jūsų šeimos nariams, draugams, draugei kaip dovana Kalėdų, Padėkos, gimtadienius ir vakarėlius.Tai bus pridėti jutiklinio siaubą ir humorą bet kokiai progai.

Aprašymas:

Ieškote unikalų dekoro elementą?Mūsų dvasios statula yra puikus rungtynės!Priimti kūrybos stiliaus ir smulkių detalių, ši statula yra pagaminti iš tvirtos derva medžiaga.Naudoti ją papuošti savo kambarį, miegamąjį, ar sode, ir padaryti pareiškimą.Puiki šeima, draugai ir draugės.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Derva

Pakavimo sąrašas:

1 x Dvasios statulėlės

sku: s41804

Yra Protingas Prietaisas No
Stilius Tradicinės Kinų Stiliaus
Temos Kraštovaizdžio
Medžiaga derva
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…