3 Kišenėje Padavėja Prijuostės, Padavėjo Serverio Juosmens Prijuostės, Moterims, Vyrams, Juoda

0 Reitingai
€7.58 €10.52

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

3 Kišenėje Padavėja Prijuostės, Padavėjo Serverio Juosmens Prijuostės, Moterims, Vyrams, Juoda

[Unikali medžiaga] PTFE dengtos juosmens prijuostė yra atspari vandeniui, aliejus-įrodymas, ir purvui atspari, suteikiant puikią apsaugą nuo virtuvės tepalas, išsiliejimas ir maisto dėmes. 3 kartus patvaresni nei įprastą darbo prijuostės.

[Soft kontaktų, patogūs dėvėti], Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio pluošto, jame yra vienodas audinys, ir ji mano, kaip medvilnė.Jo sudėtyje nėra kenksmingų medžiagų ir gali būti saugiai naudojamas namuose, virtuves, barai, pietūs ir restoranai.

[Patvarus ir praktiškas] Ultra-long 38 colių (apie 96.5 cm) kaklaraištis, kuris gali būti suvynioti į priekį arba atgal, todėl jums jaustis patogiai.Trys dideli skyriai galite lengvai parduotuvė receptas korteles, mobiliuosius telefonus, rašiklius, ir kt.Kraštai susiuvami su dviguba temas padidinti patvarumą, pusiau prijuostė.

[Plataus pritaikymo] unikalus juoda serverio prijuostė yra labai tinkamas moterims ir vyrams, padavėjos, padavėjai ir barmenai.Labai tinka valymo, tarnauja, vinimis, virimo, kepimo, rankdarbius, sodininkystę ir kt.

Spalva: juoda

Medžiaga: medvilnė

Dydis: Apie: 60x30cm

Pakuotės Turinys:

2 * Prijuostės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: s402120

Medžiaga MEDVILNĖS
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…