AN6 Kuro Įpurškiamas Reguliatorius Su Boost Gauge Aukšto Slėgio Aliuminio Lydinio Automobilių Kuro Slėgio Reguliatorius Automobilio Kuro Stiprintuvas Auto Dalys

0 Reitingai
€24.80 €51.67

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

AN6 Automobilių Degalų Stiprintuvas Aliuminio Lydinio Kuro Superchargers Benzinas Slėgio Reguliavimo Vožtuvas Kuro Įpurškiamas Reguliatorius Automobilių Dalys

Ypatybė:

1. Lengva Įdiegti su Atrama: Šio automobilio kuro slėgio reguliatorius ateina su atrama, kuri leidžia montuoti greitai ir be jokio vargo.Atrama užtikrina saugų montavimas, leidžianti patikimas veikimas net esant dideliam slėgiui, arba su turbokompresoriumi variklio programas.

2. Dulkių Padidinti Uostą: specialiai turbo pripūtimu ar varikliams, ši alyva slėgio reguliatoriaus funkcijos dulkių padidinti uosto.Vakuuminis padidinti uosto padeda optimizuoti degalų tiekimą, užtikrinti veiksmingą ir nuoseklų veiklos pagal padidėjusią paklausą.

3. 1/8" NPT Gabaritas Uostą: Įrengtas su 1/8" NPT gabaritas uosto, šis automobilis kuro stiprintuvas leidžia tiksliai slėgio stebėjimo.Slėgio diapazonas 0-160 vsi, galite lengvai stebėti savo kuro sistemos efektyvumą ir padaryti būtinus pakeitimus, kaip reikia.

4. Aliuminio Lydinio Konstrukcija: Pagaminti iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, medžiagos, tai kuro supercharger siūlo puikų patvarumą ir atsparumą korozijai.Jis yra pastatytas, kad atlaikytų poreikius automobilių aplinką, užtikrinant ilgalaikį našumą net ekstremaliomis sąlygomis.

5. Pagerėjo Kuro Pristatymas: reguliuojant kuro slėgio, šis slėgis stiprintuvas užtikrina optimalų degalų tiekimą į variklį.Tai padeda padidinti degalų vartojimo efektyvumą, akceleratoriaus reakciją, ir apskritai variklio našumą, todėl ji vertinga atnaujinti automobilių entuziastas ar veiklos mąstančių vairuotojų.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Gamintojas Dalies Numeris: Automobilio Kuro Slėgio Reguliatorius

Prekės Svoris: 649 g

Medžiagos Tipas: Aliuminio Lydinys

Specialios Funkcijos: Automobilio Kuro Stiprintuvas

Mainų Dalies Numeris: Kuro Supercharger

Gaminio dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Reguliatorius

1 x Indikatorius

3pcs x ORB6-AN6

sku: s362210

Medžiagos Tipas Aliuminio Lydinys cm
Mainų Dalies Numeris Kuro Supercharger
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Plotis 105 mm
Elemento Aukštis 80 mm
Elemento Ilgio 120 mm
Specialios Funkcijos Automobilių Degalų Stiprintuvas
Prekės Svoris 649 g
Gamintojas Dalies Numeris Automobilių Kuro Slėgio Reguliatorius

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…