Automobilių Alyvos Bako Kamštis Dangtis Universalus Auto Benzino Bako Dangtelis Dangtelis Kūrybos Transporto Priemonės Dujų Bako Įpilimo Dangtelis Automobilių Alyvos Bako

0 Reitingai
€9.91 €19.84

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1. Išskirtinės Ištvermės: Ms alyvos bako dangtelis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės ABS medžiaga, kuri užtikrina ilgaamžiškumą, didelį tvirtumą, ir puiki ištvermė.Ji negali atsispirti, aukštos temperatūros ir užtikrina patikimą apsaugą, kad būtų patikimas pasirinkimas sandėliavimui.

2. Aukštos klasės: Ms alyvos bako dangtelis yra pagamintas originalus specifikacijas, užtikrinti, puikiai tinka ir atkurti savo tanko funkcija normali.Su originalų atitikimo dizainas, nereikia nerimauti apie netinkamo dydžio ar suderinamumo problemas.Tai puikus pakeitimas, kad yra tik taip gerai, kaip originalas!

3. Išvengti Variklio Gedimo: Ms Alyvos Bako Dangtelis užtikrina, kad tavo variklis yra apsaugotas nuo dulkių, smėlio, ir blokuoti naftos linijas, sumažinti riziką dėl variklio gedimo.Vandeniui ir dulkėms funkcijas, jis saugo alyvos bakas švarus ir saugus, užtikrinant, lengva priežiūra jūsų variklio vidus.

4. Lengva Įdiegti: Įdiekite šį alyvos bako dangtelio be vargo dėdami jį į baką uosto be jokių įrankių ar varžtų.Savo saugi ir paprasta konstrukcija užtikrina tvirtą įrengimas kad nebus nukristi lengvai, siūlo maksimalią apsaugą ir saugą jūsų tepalo bakas.

5. Stilingas ir Apsaugos: Pakelti išvaizdą jūsų automobilio variklis su mūsų Alyvos Bako Dangtelį.Savo aptakus juodos spalvos paviršius papildo kūno spalvos, sukurti stilingą prisilietimą.Plius, ji tarnauja kaip patikimą apsauginį sluoksnį.

Aprašymas:

Šis Užpildas Bako Dangtelis yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, užtikrinti ilgaamžiškumą ir ilgalaikį našumą.Su savo tinkamo dydžio, nereikia nerimauti dėl netikslių montavimo.Jis pasižymi apsauga nuo dulkių dizainas, išlaikyti jūsų bakas švarus.Jis gali būti lengvai įdiegtas be jokių įrankių ar varžtų.Savo stilinga ir graži išvaizda priduria, elegancija liesti savo dviratį dizainas.Atnaujinkite savo dviratį, su šia elegantiška Užpildas Bako Dangtelį!

Specifikacija:

1. Produkto pavadinimas: Durys Alyvos Bako Dangtelis

2. Gaminio medžiaga: ABS

3. Produkto svoris: apie 120 g

4. Pakuotės dydis: apie 9*9*10CM/3.54*3.54*3.93 colių

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*Durų Alyvos Bako Dangtelis

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

sku: s373515

Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Elemento Plotis 9cm
Prekės Svoris 130g
Medžiagos Tipas ABS
Elemento Ilgio 9cm
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Aukštis 10cm

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…