Elektrinis Dviratis Brushless Variklio Valdiklis Variklis Brushless Valdytojas LED Ekranas Šilumos Išsklaidymo 250W 350W Pakeitimo

0 Reitingai
€24.90 €46.11

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

24V 250W 350W Brushless Variklio Valdiklis 810 LED Ekranas, Komplektas Elektrinis Motoroleris, Elektrinis Dviratis

1. Šilumos Išsklaidymo Valdytojas Būstą: valdytojas korpusas yra pagamintas iš metalo, su grioveliais dizainas, kurios vidaus grandines nuo šiluminės perkrovos, nes gera šilumos išsklaidymo.

2. Daugiafunkcinis Ekranas Matuoklis: ekrano skaitiklio turinys apima baterijos lemputė, elektrinis durų užraktas jungiklis ir elektriniai durų lemputė, pavarų dėžės, greičio reguliavimas ir pavarų padėties indikacija, žibintų valdymo įjungimas arba išjungimas ir lemputė, 6km/h padidinti ir nuoroda.

3. Taikymo sritis: Variklis brushless valdytojas LED ekranas, komplektas tinka elektriniai dviračiai, motoroleriai ir kt.Su LED ekrano laikiklis, tinka 22,5 mm skersmens rankenos.

4. LED Ekranas: LED ekranas aiškiai rodo, valstybės ir duomenų, nables jums pamatyti, skardžiai aiškiai artimosios aplinkos.

5. Jautrus Valdymas: brushless variklio valdiklis gali suteikti pastovus greitis ir jautrus valdymo, stabdymo ir krypties pokyčiai.

Specifikacija: Elemento Tipas: Variklis Brushless Valdytojas LED Ekranas, Komplektas

Medžiaga: Aliuminio Lydinys, ABS

Įtampa: 24V

Galia: 250W, 350W

Srovės Ribos: 13A

Maža Įtampa: 19V

Spalva: Kaip Nuotraukose Parodyta

Svoris: Apytiksl. 346g / 12.2 oz

Paketų Sąrašo:

1 x Valdytojas

1 x Metre

1 x Instrukcija

sku: s281231

Tipas Smaugti
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…