2023 MTB Dviračių sporto Batelius Vyrų Kalnų Avalynė Lenktynių Kelių Dviračių Butas Clit Sneaker Trinkelės Moterų Purvo Greičio Maršrutas, Dviračių, Dviračiais Bpd

1 Reitingai
€224.12

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Maloniai Priminimas

1. Skirtingose šalyse ar gamintojai turi skirtingo dydžio standartus, prašome pasirinkti dydį tik pagal jūsų Pėdos Ilgis.

2. Perduoti savo vietos muitinės greičiau, mes pakuotės batai Be "Box".Jei norite, kad dėžutėje, atkreipkite dėmesį, atskirai arba susisiekite su mumis.

3. Prašome patikrinti, ar jūsų užsakymo informacija yra teisinga, įskaitant gavėjo pavadinimą, adresą, telefono numerį ir pašto kodą.

4. Jei kokių nors klausimų, pirkimo proceso metu laivybos laikas ar gavusi prekę, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Dydžių Lentelė

1. Mūsų Ekrano Dydis yra ne standartas, JAV Dydžio, prašome nurodyti jūsų Pėdos Ilgis pasirinkti atitinkamą Ekrano Dydis.

2. Pavyzdžiui: Pėdų Ilgis 27cm pasirinkti atitinkamą Ekrano Dydis 10.

3. Prašome leisti 0,5 cm klaida dėl Rankinis Matavimas.

【Dviračių sporto Batelius Stiliaus】yra trys stilius: MTB Dviračių sporto Batelius, Kelių Dviračių sporto Batelius ir Gumos Dviračių sporto Batelius.Į padai yra skirtingi prisitaikyti prie įvairių trinkelių/pedalai ir jojimo poreikius.Prašome patikrinti, stiliaus atsargiai, prieš mokėjimo, siekiant išvengti perkant neteisingai.Prašome atkreipti dėmesį, kad guminiai batai tinka kasdien ir cleatless žirgais, negali pašalinti ir įdiegti dviračių laikikliai.

sku: s337268

Kilmės Žemyninė Kinija
Atletiškas Batų Tipas Dviračių Sporto Batelius
Batviršio Medžiaga Natūralios Odos
Pamušalas Medvilnės Audinio
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas COZOK, HAIZHONGXU, AILIDUN
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Uždaryti Tipas Hook & Loop
Padas Medžiaga nailonas
Funkcija Kvėpuojantis
Vidpadžio Medžiaga latekso
Lytis VYRAI

Klientų Q & A

avatar

Viskas taip, kaip aprašyta. Gražus, padarė tvarkingai. Kai jūs stovite jiems atrodo, kad pagal kulno pado yra plonesnis nei pagal plataus snukio dalis, ji įdėti įterpia pagal vidpadžiai. Labai aukštos kokybės boa, yra daug. Vienintelis nusilenkė, bet ne minkštas, t. y. Ir vaikšto normaliai ir pedalai turi būti patogus. Aš ne bandė jį ant dviračio dar, aš įdėti peržiūrėti vėliau. Dydis: 26,5 cm. Koja užsakyta dydis 42 (pagal lentelę)-jie pasirodė šiek tiek per didelis. Gali būti, kurių dydis mažesnis. Aš dėvėti su papildoma vidpadžiai.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…