Kabo Helovinas Dekoratyvinis Rekvizitai, Kaukolės Galvą, Marlė, Dvasios, Pakabukas, Tinka Lauko ir vidaus Apdaila

0 Reitingai
€5.57 €11.13

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės latekso, plastiko, audinio, lengvas ir patvarus, tinka kitą Helovinas.

Savybės: Lengva įdiegti ir parduotuvėje, labai lengvas, jūs galite lengvai pakabinti ant durų, langų, medžiai, ar bet kur kitur, papuošti Halloween su kabliukais, ir pritraukti dėmesį svečių, kaimynų ir praeivių.

Dizainas: Baisiausias Helovinas teminius dizaino, gaminio dydis 35.43 * 19.68 cm, puikiai tinka kabinti į tamsius kampus aplink namą panika savo nepriekaištingu svečiai!Ji gali padėti jums sukurti jaudinantis atmosferą, bet Helovinas renginys!

Dovana: kabo kaukolė gazas dvasia yra taip pat Helovinas atostogų dovanų draugams ir kaimynams.Gavusi dovanų, tai bus Helovinas dovana ir patirtis, todėl būtina turėti bet Helovinas entuziastas.

Priminimas: Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir klientų aptarnavimą, bus atsakyta per 24 valandas.Prašome būti kantriems ir palaukti.Ačiū!

Kabo Helovinas Dekoratyvinis Rekvizitai, Kaukolės Galvą, Marlė, Dvasios, Pakabukas, Tinka Lauko ir vidaus Apdaila, prie Įėjimo Dvasios Namai

sku: s25585

Medžiaga Tekstilės & Audinys, Pagaminti iš aukštos kokybės latekso, Plastikiniai, ir audinio, Lengvas ir patvarus, tinka kitas Helovinas.
Savybės Lengva įdiegti ir parduotuvėje, Labai Lengvas, jūs galite lengvai pakabinti ant durų, Langai, Medžiai, ar kur nors kitur, papuošti Halloween su kabliukais, ir pritraukti dėmesį svečių, kaimynai, ir praeiviams.
Kilmės Žemyninė Kinija
Dizainas Baisiausias Helovinas teminius dizainas, gaminio dydis 35.43 * 19.68 cm, puikiai tinka kabinti į tamsius kampus aplink namą panika savo nepriekaištingu svečiai! Ji gali padėti jums sukurti jaudinantis atmosferą, bet Helovinas renginys!
Dovanų Kabinti kaukolė gazas dvasia yra taip pat Helovinas atostogų dovanų draugams ir kaimynams. Gavusi dovanų, tai bus Helovinas dovana ir patirtis, todėl būtina turėti bet Helovinas entuziastas.

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…