Baisu Kaukolė Šviesos Helovinas Kaukolė Ornamentu Baisu Vaiduoklių Festivalis Led Lempos Helovinas Kaukolė Naktį Šviesos su Rožių Dervos Amatų

0 Reitingai
€1.76 €3.20

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Baisu Kaukolė Šviesos Helovinas Kaukolė Ornamentu Baisu Vaiduoklių Festivalis Led Lempos Helovinas Kaukolė Naktį Šviesos su Rožių Dervos Amatų

Aprašymas:

Kaukolė šviesa yra universalus ir stilingas apdaila, kuri gali būti naudojama bet kokioje erdvėje, įskaitant miegamieji, gyvenamieji kambariai, biuro, virtuvės, ir daugiau.

jame yra kaukolės formos su įmontuotu šviesos, todėl ji puikiai tinka naudoti kaip mažas naktį, šviesą ar kaip namų apdailos sukurti švenčių .

specialios konstrukcijos kaukolės formos žibintai idealiai tinka helovinas dekoracijas, be vargo sukurti baisu ir pridedant paslaptingą ryšį į savo erdvę.

pagamintas iš aukštos kokybės dervų medžiagos, tai šviesos kaukolė yra patvarus ir ilgalaikis, todėl puikus prop helovinas šalims, barai, naktiniai klubai, ir namai.

nesvarbu, ar jūs ieškote papuošti savo namus arba sukurti unikalų kostiumas ekranas, ši kaukolė šviesos yra puikus papildymas jūsų halloween šventės.ruošiasi nustebinti savo svečius ir sukurti nepamirštamą su šiuo stilingas ir baisu kaukolė šviesos!

Prekės Pavadinimas: Kaukolė Šviesos

Medžiaga: Derva

Stilius: American

Baterija: Mygtukas Baterijos(Yra Komplekte)

Savybės: Kaukolės Forma, Baisu, Šilta Šviesa

Dydis Išsamiai:

L: 7.5 cm/2.95", W: 6.5 cm/2.56", Aukštis: 6cm/2.36" (Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Kaukolė Šviesos

sku: s28988

Stilius Modernus Stilius
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga derva

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…