Padangų Vožtuvas Pratęsti Oro Infliacija Padangų Žalvario Konversijos Antgalis Schrader Vožtuvas Reikmenys Padangų Infliacija Motoroleris, Motociklas

0 Reitingai
€25.84 €51.68

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Šis produktas yra schrader vožtuvas adapterį, kuris gali būti naudojamas kartu su kitais pneumatinė komponentai ir oro linijos.Ji yra patogi, įdiegti ir eksploatuoti, ir ji turi didelį tvirtumą ir ilgaamžiškumą.Tai gali padėti jums išvengti problemų su oro linijų, pvz., negalėjimas išpūsti arba patikrinti oro slėgį.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Vožtuvas Antgalis

Svoris: apie 40 g

Dydis: apie 5*2*2cm/1.97*0.79*0.79 cm

Medžiaga: Žalvaris

Pakavimo Sąrašas:

1pc* Padangų vožtuvas pratęsimo

Pastaba:

1. Dėl monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžius, kai kurios nuotraukos prekes gali turėti šiek tiek spalvų skirtumas, spalva natūra turi dominuoti!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumai.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogus oro infliacija: Padangų vožtuvas išplėtimas leidžia susieti savo airlines kitų pneumatinė komponentai ir pateikti vadovo infliacija taškų už oro lingių pakaba, krepšiai, supaprastinti procesą, keičiant oro slėgį.

2.Lengvas montavimas: Su šio padangų vožtuvas pratęsimo, jūs galite lengvai padidinti jūsų padangos be jokio vargo.Tiesiog paspauskite atleidimo mygtuką ir nuimkite žarną, įstumkite vamzdelį į skylę, kol spynos mechanizmas, ir pridėti schrader vožtuvas adapterį prie savo siurblio.

3.Patvarus ir patogus: Tai padangų vožtuvas plėtinys yra patogus ir dėvėti, atsparus vandeniui.Ji yra pagaminti iš kokybės medžiagos, kuri suteikia nemokamai sukimosi ant dugno.Tai leidžia keisti kampą pagal savo skonį.Ji taip pat turi guminį tarpiklį ir sandarinimo dangtelį, kuris saugus vožtuvo nuo oro nutekėjimo ir dulkių.

4.Tvirtas ir patvarus: Tai padangų vožtuvas plėtinys yra pagaminti iš aukštos kokybės žalvario, kuris suteikia jai didelį tvirtumą ir ilgaamžiškumą.Ji turi žalvario vožtuvas su tiksliai temas, kurios gali užtikrinti aptemptas ryšys ir sustabdyti oro nutekėjimo.

5.Optimizuoti vožtuvas našumas: Tai padangų vožtuvas išplėtimas leidžia jums dirbti, pakankamai vietos tarp vožtuvo ir stipinai, kurie trukdo jums iš pripučiamos arba patikrinti oro slėgį.Yra vidinis ritės.

sku: s2500

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…