Patogus Vyrai Moterys Vandeniui 7 Skardines Bag Lauko Veikla, Stilingas Aušintuvas Kempingas Izoliuoti Golfo Alaus Rankovės Oxford Medžiaga

0 Reitingai
€6.85 €14.58

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

【Stiprios Medžiagos】Mūsų alaus rankovės turi išorinį sluoksnį 600D Oksfordo audinio, kad yra , vandens ir atsparus įbrėžimams, ir vidinis sluoksnis storas ir patvarus PEVA izoliacija, kad išlaikyti jūsų gėrimą šaltą visoje golfo aikštynas.

【Golfo Krepšiai】Į izoliuotus radiatorius rankovės priemonės, maždaug 90x11cm/35.5x4.4inch, gali turėti iki 7 skardines alaus, ir jis tinka viduje golfo krepšys. , viršuje rankena leidžia lengvai pašalinti.

【Dizaino Detales】aušintuvas rankovės turi reguliuojamas peties dirželis lengvai vykdyti.Gerai suprojektuoti užtrauktukas yra atsparus vandeniui ir sandarus, tvirtas ir patvarus.Tvirta sagtis gali geriau atlaikyti svorį.

【Platus】, Naudodami mūsų golfo aušintuvas rankovės leidžia jums mėgautis šalto gėrimo, tiek ir nuo golfo, tai puikus kempingas, sporto renginių, turnyrų, kanojos, kajakai, piknikai, slidinėjimo keliones, paplūdimiai, šalių ir daugiau.

【Puiki Dovana】Tai puikus golfo aksesuaras vyrus ir moteris, ir jos švarios ir funkcionalus dizainas papildo labiausiai golfo drabužiai.Tai taip pat praktiškai Padėkos, Gimtadienio ar Kalėdų dovana.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: 600D Oksfordo audinio, PEVA

Spalva: Juoda

Dydis: (Maždaug)(LxW) 90x11cm/35.5x4.4inch

Talpa: 7 skardinės

Pakuotė:

1pc x Golf alaus rankovės

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

sku: s2392

Medžiaga Poliesteris
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipo sportas Golfo
Prekės Pavadinimas Favolook
Departamentas Pavadinimas Unisex
Modelio Numeris NĖRA

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…