Dirbtinio Drugelio Mason Jar Tikroviškos Išvaizdos Ryškus Formos Lauko Sodo Dekoro

0 Reitingai
€21.47 €36.40

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

RERI889 Juda Drugelis Šviesos Jar Skraidantis Drugelis su LED Žibintai, Šeimai ir Draugams Dovanų RERI889

Savybės:

Aukščiausios kokybės Medžiagos: Šis produktas yra pagamintas iš stiklo, kuris yra patvarus, o ne lengva sugadinti!Maitinamas 3 AAA baterijos (neįtraukta).

Drugelis Surinkimo Jar: Drugelis Surinkimo Jar) yra tikroviškas žaislas drugelis, tik švelniai paspauskite, kad stiklainio, skraidymas aplink į indelį.

Puiki Dovana: drugelis surinkimo jar yra puiki ir nuostabi dovana savo šeimos nariams, draugams, vaikams Kalėdų, Gimtadienio, Naujųjų Metų ir daugiau.

Platus Taikymas: Pridėti romantišką atmosferą namuose, kai yra ant lovos, langų, balkono, lauko sodas.

Klientų Aptarnavimas: Jei turite klausimų apie šį produktą, prašome susisiekti su mumis metu, mes suteikti jums su specialia paslauga.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Stiklas

Dydis: 9*17cm

1 * Drugelis Surinkimo Jar

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes jums siūlome, arba free express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Jeigu jums iškilo klausimų, dėl užsakymų prašome ir susisiekti su mumis pirmą, mes suteikiame jums patenkinti atsakymą.Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

sku: s10055

Medžiaga stiklas
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…