Izoliuoti Pietūs Konteineriai Vakuuminės Izoliacijos Vakuumo Izoliuoti Maisto Indelį Laikyti Šiltai Funkcija Nerūdijančio Plieno, su Diržu, Biurui

0 Reitingai
€31.22 €47.31

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1.9 L Izoliuoti Pietūs Konteineriai Nešiojamų Nerūdijančio Plieno Vakuumo Izoliuoti Maisto Indelį su Diržu, Mokyklos Buveinė

1. Nepriklausoma Sluoksniavimasis: Nepriklausomas sluoksniavimasis nesukelia kvapas, geras vakuuminės izoliacijos efektyvumą, lengvas atidarymas ir veikimas, lengva išardyti ir valyti, ir patogiau nešioti su diržu.

2. Temperatūros Fiksavimo Technologija: Priešpiečių dėžutė priima temperatūros fiksavimo technologija, 6 sluoksnis, šiluminės izoliacijos struktūra, kuri pagerina šilumines izoliacijos efektas.Faktinio naudojimo, šilumos izoliacija laikas yra maždaug 6 valandos (šiltas maistas) ‑ 8 valandas (plikymo karšta košė)

3. Vakuuminė Technologija: Priešpiečių dėžutė priima aukštos temperatūros tailless siurbimo technologija, ir aukštos temperatūros siurbimas aplinka, pailginti siurbimo metu, siurbimas dulkių sluoksnis, ir suprasdamas, ilgalaikio šilumos išsaugojimo.

4. 304 Nerūdijančio Plieno: vidinis dubuo iš Izoliuoti pietūs lauke yra pagamintas iš 304 nerūdijančio plieno, o paviršius apdorojamas su anoduoto electropolishing, kad būtų lengviau valyti, sumažinti šilumos konvekcija, ir veiksmingai pagerinti šilumos izoliacijos efektas.

5. PP Medžiaga-Izoliuoti pietūs lauke yra pagamintas iš PP medžiaga, kuri yra saugi ir neturi savitą kvapą.Jis gali tiesiogiai turėti maisto ir dvigubo sluoksnio atskyrimas dizaino.

Specifikacija: Elemento Tipas: Izoliuoti Pietūs Konteineriai

Medžiaga: 304 Nerūdijančio Plieno, PP

Svoris: Apytiksl. 1200g / 42.3 oz

Dydis: Apytiksl. 19cm / 7.5 tam, Apytiksl. 15.6 cm / 6,1, Apytiksl. 5cm / 2.0, Apytiksl. 7cm / 2.8, Apytiksl. 11.7 cm / 4.6

Talpa: 1.9 L

Paketų Sąrašo:

1 x Izoliuotas Pietūs Konteineriai

2 x Priešpiečių Dėžutė

1 x Dirželis

1 x Nešiojimo Rankena

sku: s22108

Funkcija Non-Stick Danga, Vidinės Puodą
Prekės Pavadinimas Ashata
Kilmės Žemyninė Kinija
Šildymo Būdas Underpan Šildymas
Talpa 3L
Galia (W) 600W

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…