Tealight Žvakių Laikiklis Sukasi Žvakidė Verpimo Candleholder Metalo Atnaujinamų Žvakidės Stalo Centerpieces Vestuvių

0 Reitingai
€2.79 €5.58

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Įsižiebti jūsų ypatingą progą su mūsų Sukasi Žvakių Laikiklis!Po apšvietimo žvakės, žiūrėti, kaip jis sukasi ir sukuria gražūs modeliai ant lubų.Šis metalas swivel žvakių laikiklis puikiai tinka vestuvėms ar kaip dekoratyvinių žvakių laikikliai jūsų namuose.Tegul šešėlių šokis su šiuo įtaigus kūrinys.

Pavadinimas: Sukasi Žvakių Laikiklis

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Dydis: Tinka aromatizuoti žvakės aplink 7.2 cm

Paketų Sąrašo:

Sukasi Žvakių Laikiklis *1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Naujoviškas Pasiūlymas: Patirtis žavesio mūsų Sukasi Žvakių Laikiklis!Su savo vėjo varomi rotacijos, jis sukasi automatiškai, o šildymas, didžiosios Kalėdų dekoro ir bet kokiai progai.Jokių baterijų reikia!Plius, jis gali suktis vėjo, suteikiant paliesti užkeikimas prie namų arba sode.

2.Kurti Užkeikimas: Mūsų Sukasi Žvakė Savininko subtilus metalas, cut-out modelis ir mirgėjimas žvakių šviesos akimirksniu paverčia bet vietos į įtaigus stebuklų.Naudokite jį padidinti atmosferą jūsų valgomasis stalas, lentynos, ar sideboards.Puikiai tinka dovanų ypatingomis progomis.

3.Kerintis Šešėlis Žaisti: Su šiuo sukasi žvakių laikiklis, jūs galite mėgautis nuostabiu šešėliai metalo žavesio nugara.Gyvybinga ir žavinga dekoracija puikiai tinka bet kokiai progai, lieti gražus modelius ant lubų su savo gražiai suprojektuota laikiklį.

4.Patobulintas žvakių patirtis: Pakelti savo atmosferą su šiuo patvarus nerūdijančio plieno sukasi žvakių laikiklis.Savo patogi surinkimo užtikrina ilgalaikį naudojimą.Mėgaukitės žavinga sukasi šešėliai ir papildyti savo kambario stilių.

5.Platus Taikymas: Pakelti bet kokio kambario emocijas su mūsų Sukasi Žvakių Laikiklis.Verpimo metalo žavesio ir mirgėjimas žvakių šviesos pridėti įtaigus vizualinį poveikį.Taip pat puiki dovana šeimai, ir draugams, Valentino Diena, vestuvės, ar ypatingomis progomis.Idealiai tinka kambarį ar valgomojo puošmena.

sku: s10203

Tipas Žvakė Stovi
Medžiaga Metalo
Stilius Modernus Stilius
Modelio Numeris Žvakių Laikiklis
Kilmės Žemyninė Kinija
RANKŲ darbo Taip
Žvakė Įtraukti No
Naudoti Namo Apdaila

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…