Akrobatinio Klounas Anime Pav Papuošalai Namų Dekoro Automobilių Pakabukas Joker Kabinti Auto Galinio Vaizdo Veidrodis Interjero Dekoro Dovanos

0 Reitingai
€1.76 €2.52

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų: 1.Mini Dydis: Klounas Automobilių Pakabukas yra mažas dydis, neturės įtakos vairuotojo regėjimui, virvelę nebus per ilgas, ir jūs neturite hit stiklo, kai stabdymo, kuri taip pat užtikrina, normaliomis sąlygomis, savo automobilį ir jūsų saugumui.

2.Tvirtas Medžiaga: Joker Galinio vaizdo Pakabukas yra pagamintas iš eco-friendly gipso, kuris yra stiprus ir patvarus, nėra lengva sugadinti, mielas formos, gerai pagamintas, saugus, ir beskonis.Subtilus modelis nebus išnyks arba pablogėti per tam tikrą laiką.

3.Įdomus Papildyti: Tai puikus Antras Joker Automobilių Papuošimai padarys jūsų automobilio salono gražesnė, kad jūsų vairavimo procesą, mažiau nuobodu, užtikrinti saugesnį vairavimą ir įdėti savo šeima ramiai.

4.Platus Taikymas: Jūs galite lengvai pakabinti Akrobatikos Klounas galinio vaizdo Veidrodis Interjero Papuošalas ant savo automobilio galinio vaizdo veidrodis, bet kur jūsų namuose ar biure, puikiai papuošti savo erdvę.

5.Puiki Dovana: Klounas Automobilių Pakabukas yra puiki dekoracija Halloween party; jūs galite suteikti jai draugams, šeimos nariams ir pan., ir tai bus puiki dovana jūsų šventės ar gimtadienio proga.

Savybės:

1. Neturi Įtakos Vairavimo Vizija: Kai jūs vairuojate, mažo dydžio, Invertuotas Joker Automobilių Papuošimai neturės įtakos jūsų viziją dėl drebulys kairę ir į dešinę.Reikiamo ilgio virvelę saugo nuo pataikyti jūsų automobilio stiklo.

2. Gerai padarė: Akrobatinis Klounas galinio vaizdo Veidrodis, Interjero dekoratyvinės detalės yra pagamintos iš aukštos kokybės tinkavimo medžiagos, kuri nėra lengva išnyks, stipri ir patvari, saugi ir bekvapis.Jo gerai, apdailos ir mažo dydžio, užtikrina ilgalaikį naudojimą.

3. Juokinga Kompanionas: Klounas Automobilių Pakabukas bus jūsų juokingas kompanionas važiuojant, jos linksmas ir juokingas vaizdas gali sumažinti jūsų nuovargis vairuojant ir pridėti šiek tiek įdomus, kad jūsų kelionę.

Specifikacija:

Pavadinimas: Klounas automobilių pakabukas

Medžiagos: tinkas

Visas ilgis: apie 30cm/11.81 į

Dydis: apie 4*5cm/1.57*1.97 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Klounas Pakabukas

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

sku: s21592

Yra Protingas Prietaisas No
Stilius Modernus Stilius
Temos Žmonės
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…