Macrame Sienos Kabo Gobelenas Su Lapų Kutai Rankomis Austi Boho Sienos Lapai Medvilnės Papuošalai Bohemišką Stilių Namų, Rankų Darbo Meno

0 Reitingai
€15.61 €31.23

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1.Išskirtinį meistriškumą: Tai macrame lapų sienų dekoras rankomis austi su gražaus dizaino ir stiprus bei tvirtas medžiagas.Tai pridės meno į savo gyvenimą ir stiprinti grožio, bet erdvės.

2.Sukurti savo idealus erdvę: Ši macrame lapų sienų dekoras priduria, prisiliesti prie gamtos ir elegancijos bet kurioje patalpoje.Šio dekoro yra lengva atitiktų jūsų stilių ir baldai.Asortimentas spalvos lapai taip pat padeda koordinuoti su skirtingų sienų spalvų ir temų.

3.Gamtos ir patogu: Tai macrame lapų sienų dekoras pagamintas iš tvirtos medvilnės, kurie yra minkšti ir patogūs liesti.Ji turi ne nyksta ir bekvapis dizaino, kad gali duoti natūralus ir šiltas jausmas į jūsų namus.

4.Platus Naudojimas: nesvarbu, Ar norite pridėti šiek tiek gamtos žavesio jūsų gyvenamasis kambarys, miegamasis, balkonas, kavinė, arba foto studijoje, tai macrame lapų sienų dekoras yra puikus pasirinkimas.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip fonas, vakarėliams, vestuvėms, arba desertas parduotuvių.

5.Pagyvinkite savo erdvę: Ši macrame lapų sienų dekoras prideda touch bohemijos žavesio į bet kurį kambarį.Jūs galite pakabinti jį ant sienos, durų, langų ar židinys.Jis taip pat puikiai tinka vestuvėms ir šalys, ar net, kaip pristatyti jūsų šeima ir draugais.

Aprašymas:

Šių macrame lapai yra rankų darbo su natūralios medvilnės virvės ir ne nyksta dažų.Jie yra puikus papildymas liesti bohemijos dekoro jūsų balkonas, miegamasis, gyvenamasis kambarys ar bet kurios kitos vietos.Jūs galite pakabinti juos ant sienos, langų, durų, arba lubų sukurti jaukią ir meninę atmosferą.Su šiomis macrame lapai, jūs galite sukurti savo idealus, vietos ir mėgautis gamtos grožiu.

Specifikacija:

1.Produkto Pavadinimas: Rankų Darbo Macrame Lapų Sienų Dekoras

2.Medžiaga: medvilnės siūlai

3.Procesas: rankų darbo audimo

4.Taikoma scena: dekoratyvinis pakabukas, gyvenamasis kambarys, balkonas, miegamasis, viešbučių, ir kt.

Paketų Sąrašo:

Macrame Lapų Sienų Dekoras * 1

Pastabos:

1.Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

2.Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

sku: s21499

Medžiaga šeniliniai
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…