Dviračio Diskiniai Stabdžiai Kabelis Raktas Universalus Dviratis Hidrauliniai Stabdžiai Varžtas Priemonė, 8mm Dviračių Remonto Įrankiai, Didelio Stiprumo "Shimano"

0 Reitingai
€3.37 €8.42

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Dviračio Diskiniai Stabdžiai Kabelis Raktas Universalus Dviratis Hidrauliniai Stabdžiai Varžtas Priemonė, 8mm Dviračių Remonto Įrankiai, Didelio Stiprumo "Shimano"

Ypatybė:

1. Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, tai dviračių diskas stabdžių kabelis raktas yra patvarus ir ilgalaikis, todėl tai puiki investicija už bet dviratininkas.

2. Universalus: Šis dviratis hidrauliniai stabdžiai varžtas įrankis skirtas dirbti su Shimano dviratis, diskiniai stabdžiai, todėl tinka tiek kalnų dviračiai ir kelių dviračiai.

3. Didelio Stiprumo ir Tikslumas: didelio stiprumo ir tiksliojo mašininio apdirbimo, šis įrankis užtikrina vienodą jėgos paskirstymo ir padeda išvengti deformacijos į burną įrankis.

4. Praktiška: Twist vamzdžiai, varžtai, norėdami pamatyti sukimo momento vertė, 90° montavimo, nereikia konvertuoti sukimo momento vertė.

5. Multi-Purpose: Tinka 1/4 galvos sukimo momento raktas.Tinka 1/4(6.3 mm), smulkūs plaukioja sukimo momento raktas.Ši priemonė tinka dviračių, kelių dviratį, aliejus, diskiniai, diskas, stabdžių naftos vamzdis varžtai, rankų padėtis pasikeičia, užsukamu užraktu.

Specifikacija:

Medžiaga: Plienas

Spalva: Sidabrinė

Svoris: maždaug 20g

Gaminio dydis: 30 * 20 * 10mm/1.18 x 0,79 x 0.39 į

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Raktas

sku: s208554

Tipas daugiafunkciniai įrankiai
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas MOJOYCE

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…