SK7033 Naudoti Namuose Didelis Tūris 6.5 L Nerūdijančio Plieno Elektrinį Maisto Smulkintuvą Mėsos Maišymo Cutter 1500W

1 Reitingai
€21.59 €43.18

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Namų Naudojimui Didelis Tūris 6.5 L Nerūdijančio Plieno Elektrinį Maisto Smulkintuvą Mėsos Maišymo Cutter 1500W

Savybės

✔ DAUGIAFUNKCINIS MAISTO PROCESORIUS - Tai maisto malūnėlis yra įrengta su 4 nerūdijančio plieno peiliukai ir 3 rūšių pasirinkti.Galite pjaustyti, šlifuoti įvairių sudedamųjų dalių, pvz., svogūnai, mėsa, kumpis, česnakas, svogūnas, mažas žolės.HOMEASY elektrinis chopper yra puiki dovana jūsų žmona, motina.

✔ STAIGIAI IR EFEKTYVIAI - elektrinė mėsmalė, ateina su realiais galia 1500W, kuri yra veiksmingesnė ir greitai. 4 nerūdijančio plieno peiliukai 4D dizainą suteikia viršutinė ir apatinė peiliukai tolygiai pjaustyti maisto iš kiekvieno kampas 360 laipsnių.

✔ DIDELĖS TALPOS IR ILGAAMŽIŠKUMAS - HOMESAY mini smulkintuvą, yra įrengtas nerūdijančio plieno dubuo ir 6,5 L talpos.Palyginti su stiklo indai, jis yra stipresnis, sveikesnis ir smūgiams, užtikrinti ilgaamžiškumą.Bendrą ryšį tarp menčių ir pagrindinis korpusas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, skirtingai nuo kitų plastikinių vienas taip ašmenys yra ne taip lengva nutraukti.

✔ LENGVA ŠVARUS IR patogus DIZAINAS - įrenginį galima išmontuoti ir priedai yra lengviau valyti.Chopper ateina su non-slip mat, galite įdėti į dubenį ant kilimėlio.Viskas yra įmanoma.

✔ SAUGUMO - Mūsų elektros chopper yra sertifikuota pagal CE su griežčiausius standartus.Jei turite problemų ir naudojimo metu, nedvejodami susisiekite su mumis, mes esame pasirengę jums padėti.

sku: s16179

Prekės Pavadinimas Sokany
Kilmės Žemyninė Kinija
Greitis 3
Modelio Numeris SK7033
Tomas 6.5 L
Korpuso medžiaga Nerūdijančio Plieno
Greičių skaičius 2 arba daugiau
Galia (W) 1500W

Klientų Q & A

avatar

Patinka šis!

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…