Kriaukle Žarna Sąnarių Kriaukle, Jungtis, Jungtys, Maišytuvas, Sodo Žarna Priedai, Daugkartinio Naudojimo Jungtis Laistymo Žarna Laistymo Žarna

0 Reitingai
€18.02 €36.05

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Šis Vandens Skirstytuvo Jungtis pagaminta iš pakartotinai medžiagų ir yra lengva surinkti ir išardyti.Jis jungia jūsų maišytuvas ir žarna, todėl daugiau efektyvius ir saugius ryšius.Ši dovana bet sodininkystės entuziastai!

Specifikacija:

Pavadinimas: universal jungtis

Naudojimas: maišytuvas adapteris

Medžiaga: PP/PVC

Taikoma: paprastas maišytuvas, retro maišytuvas

Pakavimo Sąrašas:

1* Maišytuvas Connecto

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Gerai dirba už Jus: Meistriškai su anti-šaltas ir anti-freeze savybių, aukštos kokybės maišytuvas jungtis yra atsparus atšiaurių oro sąlygų.Jungties pasigirti aukštos kietumas ir anti-lenkimo funkcijų lengvas montavimas, kuri trunka visą gyvenimą.

2.Lengvas Montavimas: Supaprastinti maišytuvas įrenginių su mūsų Jungtis vidaus guminis žiedas, kuris gali būti lengvai pašalinta naudoti labiausiai maišytuvai ir greitai išmontuoti didesnes.Tvirtas ir laiko taupymas be jokio vargo santechnikos darbai!

3.Tarnauti Ilgą Laiką: Šis maišytuvas jungtis gali būti įrengiamos greitai ir lengvai, nes ji yra daugkartinio naudojimo, pagaminti iš medžiagos, kuri nebus lengvai nukristi.Jis gali būti naudojamas įvairiems tikslams, ir yra pagaminta iš tvirtos medžiagos.

4.Paprastas Naudojimas: daugiau Jokių nuotėkių, arba lašų!Mūsų čiaupo jungtis, gali būti lengvai prijungtas prie bet kokios standartinės maišytuvas su paprasta pasukti.Jo patogus dizainas užtikrina patogų ir vargo-nemokama programa, skirta įvairiems tikslams.

5.Taupantis: Su aštuonių letena atskyrimas dizaino maišytuvas jungtis suteikia griežta fiksaciją, kad yra daugiau taupantis ir griežtesnė, nei įprasta, jungtys.Ne daugiau nuotėkių, arba lašų.

sku: s144072

Prekės Skersmuo inner 1.5cm
Modelio Pavadinimas Maišytuvas Jungtis
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Svoris outer 2.0cm
Specialios Funkcijos Kriaukle Žarna Pratęsimo Priedai
Medžiagos Tipas PP/PVC

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…