Jūrų Denio Bako Dangtelio Laivų Degalų Bako Dangtelį Jūrų Laivus Užpildyti Uosto Jūrų Aparatūros

0 Reitingai
€1.66 €2.24

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

OOTDTY

Aukštos kokybės Nailono Medžiaga: iš patvarus ir ekologiškas nailono, užtikrinant ilgalaikį naudojimą ir prisidėti prie tvaraus gyvenimo būdo.

StainlessSteel Grandinės Apsauga: Įrengta stainlesssteel grandinės, šio denio bako dangtelį, apsaugo nuo nuostolių arba misplacement, teikti ramybę per savo valtimis nuotykius.

Tinka Įvairių Denio Užpildai: Suprojektuoti, kad tilptų 38mm (1.5") denio užpildų, šis universalus dangtelis tinka dauguma laivų, jachtų ir laivų deniai, todėl tai puikus pasirinkimas už jūrų entuziastai.

Tinka Valčių ir Jachtų Savininkų Entuziastai: nesvarbu, Ar esate professionalsailor arba neskubant laivų savininkas, ši riba yra essentialaccessory, kurie užtikrina saugumą ir funkcionalumą savo laivą.

Pagerina Jūsų Buriavimui Patirtį: Su savo patikimas gumos tarpiklis prie pagrindo, ši riba užtikrina saugų ir stora sandarinimo, užkirsti kelią bet nutekėjimo ir leidžia jums mėgautis nerimauti nemokamai buriavimui patirtį.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: nailonas

Tipas: su pagrindiniais/ne(pasirinktinai)

Komplektą Sudaro:

1xDeck bako Dangtelis

Pastaba:

Prašome leisti nuo 1 iki 3cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą,

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

sku: s152744

Modelio Pavadinimas Denio Bako Dangtelis
Medžiagos Tipas nailonas
Specialios Funkcijos Valtis Užpildyti Uosto
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…