Low-cut " Nesunaikinami Darbo Lengvi Sportbačiai Vyrai Plieno Kojų Treniruoklius Kvėpuojantis Vyrų Kevlar Batai Anti-Sutriuškinti Punkcija Įrodymas

0 Reitingai
€12.93 €26.94

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

U. S. pirkėjo dėmesį:

Sritys, kuriose MŪSŲ sandėlyje nėra pristatyti prekes: Havajai, Aliaska, Puerto Rikas, Guamas ir kitų JAV užjūrio teritorijose.Ir karinių adresą.

Ispanijos pirkėjų dėmesį:

jei jūsų adresas apima šiuos pašto kodą prašome pasirinkti ispanijos sandėlyje.

Pašto kodas prasideda 35/38.

Užjūrio sandėlyje negali būti pristatytas.

Saugos Batų Batai EVA Medžiagos, Nesunaikinami Darbo Sportbačiai Anti-slip Plieno Kojų Treniruoklius Kvėpuojantis Vyrų Kevlar Batai Anti-Sutriuškinti

Savybės:

1. Kevlar Medžiaga su Puikia Apsauga: darbo saugos batai yra pagaminti iš Kevlar medžiaga, žinoma dėl savo išskirtinis ilgaamžiškumas ir atsparumas.Jie suteikia puikią punkcijos atsparumo panašios į plieno plokštės, o siūlo daugiau lankstumo ir patogumo.

2. Europos Standartas, Plieno Toe: Suprojektuoti pagal Europos standartą plieno nosys, šie saugos batų batai siūlome puikią apsaugą nuo smūgių ir suspaudimo.Jie gali atlaikyti spaudimą lygiaverčiai 2 tonų jėga, kaip išlaikyti savo kojų saugus nuo įvairių pavojų.Stiprėjanti ir sutirštės plieno kojų konstrukcija užtikrina, patogiai, neprarandant saugumo.

3. Lengvas ir Patogus: Šių metų vyras kevlar batai prioritetus komfortas be kompromisų dėl saugumo.Ultra-fine pluošto viršutinė medžiaga kartu su 4D masažas vidpadis suteikia minkštas ir patogus patirtį, mažinant pėdų spaudimą.Be to, jie yra orui ir drėgmei wicking, užtikrinant, malonus dėvėti patirtis.

4. Slydimui atsparus ir Saugus Padas: plieno kojų treniruoklius funkcija slydimui atsparus padas su giliu ir treaded modelius.Į tuščiaviduriai-out dizainas padeda vandens nutekėjimo, užtikrina, kad kiekvienas žingsnis yra saugus ir patogus.Tvirta ir naftos atsparios savybės daro juos tinka įvairiose aplinkose, užtikrinti stabilumą ir užkirsti kelią paslysti.

5. Patvarios EVA Padas : EVA padas šių nesunaikinami darbo sportbačiai yra lengvi, dėvėti, atsparus, ir pastatytas paskutinis.Jis gali atlaikyti sunkiomis sąlygomis ir yra atsparūs metalo drožlės, užtikrinant ilgalaikį našumą.

Specifikacija:

Sertifikavimo: NONE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Modelio Numeris: Saugos Batų Batai

Produkto Pavadinimas: Apsauginiai Batai

Pagrindinė Medžiaga: Ultra-fine Pluošto

Tipas(pasirinktinai): Chaki-39,40,41,42,43,44,45,46

Pakuotės Dydis: apie 250x120x70mm/9.84x4.72x2.75in

Produkto Bruto Svoris: 850g-1050g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1PairxShoes

[relateproductdetail/]

sku: s140819

Žymos: Sportbačiai

Modelio Numeris Saugos Batų Batai
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas APWIKOGER

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…