Namų Durų Užraktas Saugumo Durys, Armavimo Užraktas Vaikas Įrodymas, Durų Užrakinimo Spyna Priekinės Durys , Butas, Kambarių, Garažas

0 Reitingai
€10.24 €15.75

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

LAIKYKITE SAVO NAMUOSE SAUGUS - Suprojektuoti, kad atlaikytų 800 svarų.jėga, tai satino nikelio apdaila durų sutvirtinimas užraktas padeda išvengti durų gražu spirti, padidinti savo namų saugumą ir išlaikyti jums ir jūsų šeimai!

LENGVAS MONTAVIMAS - komplekte grūdinto varžtai diegimo vėjas - papildomą saugumą ir ramybę galima pasiekti vos per kelias minutes!

PAPILDOMAS NAMŲ SAUGUMU Naudokite šį aukštą saugumo durys, armavimo užraktas papildoma home security bet sūpynės-į duris, bet durys storis.Tai padeda užtikrinti, duris, negalima atidaryti iš išorės.

VAIKAS-SAUGUS IR APSAUGOS ATSPARUS - Tai durys, armavimo užraktas turi spyruoklinių dizaino, kad yra tiek vaikui-saugus ir apsaugos nuo klastojimo.Ji gali būti įdiegta daugiau durų, kur jūsų vaikai negali pasiekti!Plius, gali ne tik durų, negali būti išmestas į įsilaužėlių, ji apsaugo nuo lockpicking ir nelygumai, o užrakintoje padėtyje.

Medžiaga: Metalas

spalva: sidabrinė

Pakuotės Turinys:

1 x saugumo durys, armavimo užraktas

8 x Varžtai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: s246784

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…