2vnt Guma Dėmių Valiklis Trintukas Daugkartinio naudojimo Nerūdijančio Plieno Dėmių Trintukas Daugiafunkcinis Bekvapis Šlapias Sausai Nuvalykite Buitiniai Įrankiai

0 Reitingai
€28.33 €56.67

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ispanijos pirkėjų Dėmesį:

Jei jūsų adresas apima šiuos pašto kodai, prašome pasirinkti ispanijos sandėlyje.

Pašto kodas prasideda 35/38 .

Užjūrio sandėlyje negali padaryti, Kitaip mes atsiųsime užsakymą iš Kinijos sandėlyje.

2vnt Guma kalkių nuosėdoms Trintukas Daugkartinio naudojimo Aikštėje Vonios kambarys Rūdžių Valiklis Šlapias Sausas Daugiafunkcinis Saugus, Bekvapis Virtuvės Valymo Reikmenys

Ypatybė:

1. Multi-funkcija: Jis gali būti naudojamas pašalinti vandens dėmes nuo virtuvės ir vonios kambario maišytuvai, užsispyręs dėmes ant viryklės, dėmes ant dugno ir puodo tekinimo juoda, rūdžių ant grotelių, purvo, keraminių plytelių ir kt.

2. Sausos servetėlės ir nuvalykite šlapia: už sienos dėmes, sausai nušluostykite yra geriau, be žalingų sienos ir braižymui; Šlapias šluostymas nereikalauja plovikliu, tik vandens.Aikštės kampe dizainas.

3. Aukštos kokybės medžiaga: pagaminti iš bekvapis, netoksiškas guma+abrazyvas, saugus žmogaus organizmui.Ji negali įsisavinti riebalų ir nešvarumus, nebraižo paviršiaus, savo objektą, ir gali lengvai išspręsti įvairias dėmes.

4. Lengva naudoti: Tai didelio tankio masto trintukas yra labai kieta ir lanksti.Fizinio šlifavimo gali išskaidyti nešvarumus, efektyviai šalina rūdis ir vandens dėmės, ir yra paprasta naudoti.

5. Daugkartinio naudojimo: masto gumos bus ne deformuoti, ir kreko taip pat lengvai, kaip paprasti valymo šepetys, ir gali išlaikyti geros formos ilgą laiką, net ir tada, kai šveitimo kietais objektais.Nuplaukite su vandeniu ir gali būti pakartotinai naudojamas.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Modelio Numeris: Kalkių Nuosėdoms Trintukas

Naudojimas: Virtuvė

Gaminio dydis: 8 * 1.5 cm/3.15*0.59 colių, 7.5 * 1,2 cm/2.95*būti 0,47 colio

Gaminio medžiaga: guma

Gaminio pakuotės: lizdinė plokštelė

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2vnt x kalkių nuosėdoms Trintukas

[relateproductdetail/]

sku: s134861

Modelio Numeris Kalkių Nuosėdoms Trintukas
Naudojimas Virtuvė
Medžiaga Kempinė
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…