Šviesos Miegamasis Lipdukas Dinozaurų 3pcs Liuminescencinės Sienų Dekoras Namų Sienų Lipdukai Lipdukas Sienų Apdailai Saulės Dekoro

0 Reitingai
€32.76 €50.41

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Šviesos Lipdukai Dinozaurų Siena Lipdukas Liuminescencinės Miegamasis Namų Dekoro 3pcs

Savybės:

Jei jūs ar jūsų vaikas yra dinozaurų fanas ar gerbėjas Jurassics Parkas serijos filmų galite sukurti nuostabų dinozaurų freskomis jų miegamąjį ar žaidimų kambarys naudojant šias spalvingas ir įdomus lipdukai.

Vasaros įdomus ir nakties poilsio 9 dideli dinozaurai, pagaminti iš aukštos kokybės, blizgaus, šviesos, fluorescencinės sienų lipdukai.Mūsų dienos spalvas, yra labiau energingas ir įspūdingas nei bet kuris kitas švyti tamsoje dinozaurai.Tamsoje jie švyti žalsvai.Leisti lipdukus, sugeria saulės ar dirbtinės šviesos pakankamai ilgai.Kuo ilgiau jie yra veikiami tiesioginės šviesos ilgiau jie bus šviesti naktį.

Padidinti savo miegamojo patirtimi, įkvėpti savo vaizduotę ir skatinti jų smalsumą su šiomis 9 skirtingų rūšių glowin tamsiai dinos į vieną paketą.Padaryti juos susijaudinęs apie miegą.

Taip Lengva Papuošti Savo Vaikų Kambarį: Mūsų unikali lipni švyti tamsoje sienų dekoras yra lengvai pakimba, bet plokšti, švarus ir netekstūruotieji paviršiaus (sienų, lubų, metalas, mediena ar panašaus paviršiaus).Pagamintas netoksiškas, ekologiškas, atsparus vandeniui, patvarus, liuminescencinės PVC.

Padėti Jiems Atsipalaiduoti Ir Raminančią Aplinką.Vaikai užmiega ramiai žiūri į tai, švelniai žėrintis apdaila.Švelnus švytėjimas nebus, kad jūsų vaikas miega, arba sutrikdyti savo miego.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Dinozaurų Siena Lipdukas

Medžiaga: PVC

Stilius: Šviesos Lipdukai

Dydis: 20x30cm

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Pastaba:

Gali būti 2-3cm klaidų dimensijos duomenų dėl gryno rankinis matavimas.

Gali būti šiek tiek spalvų skirtumas dėl skirtingų šviesos ir stebėti poveikį.

Pakuotė:

1 x Dinozaurų Siena Lipdukas (3pcs per pakuotėje)

sku: s12879

Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Klasifikacija Už Sienos
Stilius Modernus Stilius
Medžiaga PVC
Kilmės Žemyninė Kinija
Temos Modelis
Scenarijus Sienos
Specifikacija Single-piece Package

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…