1pcs Geležies Lankstymo Paramos Rėmo Savaiminio Fiksavimo Vyrių Stalo Kojos Detalės Ir Gussets - Už Sulankstomos Kojos Aparatūros Įrankis

0 Reitingai
€4.97 €9.94

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

Nematomas

Vyris pagamintas iš cinkuoto metalo, ir kairės ir dešinės valdymo mygtukai skirti, kuris gali būti lengvai derinama neatsižvelgiant į šeimos stilius.Su mažo dydžio, jis nėra matomas, didžiąją laiko dalį.

Reguliuojamas

Elastiniai uždengimo stalo kojos rėmo gali būti reguliuojamas nuo 0 laipsnių iki 90 laipsnių, kurį galima lengvai reguliuoti sofa-lova, sofa arba kitų baldų.

Savarankiškai užrakinimo funkcija

Siekiant padidinti saugą, šie laikikliai turi pavasarį aktyvuotas savaiminio blokavimo funkcija, kad gali būti nustatytas užraktas atidarytas.Kai nenaudojate stalo ar workbench, tiesiog paspauskite fiksatorių ir sulenkite jį gauti daugiau vietos.

Didelis guolis talpa

Lankstymo savaiminio fiksavimo stalo rėmo, su dideliu guolių pajėgumą.Šie laikikliai darbo geriau, kai taikomos baldai kojos ar siauras, paprastas darbo paviršių.

Platus taikymas

Sulankstomas stovas ideal for applications su virtuve, skalbykla, mažmeninės prekybos, maisto, sandėlis, pramonės priežiūra, sandėliavimo, biuro, namų saugojimas.Juos ant kojų arba lentelė sulenkite kojas "PASIDARYK pats" stalo ar lovos, sulenkite daiktų ant stalo, sulenkite plėtiniai lentelės ir kt.

Techniniai duomenys:

Tipas: Lankstymo, lanksto

Medžiaga: Metalas

Spalva: Juoda/žalvaris/sidabrinė

Rotacijos Diapazonas: 90 laipsnių

Po Lankstymo Storis: 3.4 cm/0.13 colių

Kiaurymės Skersmuo: 4,5 mm/0.18 colių

Lankstas Storis: 2,5 mm/0.1 colių

Lankstas Dydis: 6.8*5.4*6.3 cm/2.68*2.12*2.48 colių(L*W*H)

Svoris: 210g/7.41 oz

sku: s101945

Kilmės Žemyninė Kinija
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Medžiaga geležies
Tipas Baldų Lankstai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…