Ratų Dviračio Grandinę, Fidget Suktuko Ratų Grandines EDC Metal Gear Grandinės Gyro Ratų Smagratis Piršto Gyro

0 Reitingai
€115.69 €269.04

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Jei jūs nežinote, ką pasirinkti, kaip dovana sau ar savo famaily/draugai, tai Fidget Mašina turi būti geriausias pasirinkimas!

Sumažinti Stresą ar žudymas blogai habbits.Puikus vertus suktukai fidget žaislas suktukai, Nerimas, Dėmesio, ADHD, Autizmas, Mesti Blogus Įpročius, budėjimas,Idealiai tinka žmonėms, bando gana nagų kramtymas, rūkymas, kojos dreba ir visi tipas dėmesio sutrikimas klausimus.

Naujos rūšies fidget prietaiso.Paprasta, atskiri ir Įdomus, taip Pat Veiksmingas Dėmesio ir Giliai Mintis.Labai Užmušti Laiką Žaislo, skirto Kompiuterio Darbo, Atsipalaiduoti, Pakrovimo Žaidimą ir Studijas.

Didelės išlaidos investicijoms yra tik suteikti jums geresnę kokybę ir patirtį.Jie yra naudojami CNC su modernia ir tikslia dalys ir neturi aprūdijęs kvapas.

Visas Nerūdijančio Plieno Konstrukcijos , Precizinis mechaninis apdirbimas dalių, kad šis fidgets žaislas nėra lengva sugadinti. 2 silent guoliai, naudojami šiame vertus vertino atneš jums itin sklandžiai verpimo patirtimi ir ilgai patvarus naudojimas.

SPECIFIKACIJOS

Dydis: 36x60mm

Grandinės Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Krumplių ir Pirštų Padengti Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Guolių Medžiagos: 2 X SMF95ZZ PAKUOTĖ

Vienas gabalas Fidget Mašina

Vienas gabalas anglies pluošto krepšys su užtrauktuku

Dviejų dalių išnirimas

Siūloma Taikyti Įvairius Streso, Susijusios Sąlygos!

Daugeliui terapeutų visame pasaulyje rekomenduojame nerimas atleisti žaislų sveikas ir veiksmingas būdas valdyti jūsų streso lygį ir sumažinti jūsų nerimo, ir tyrimai rodo, kad jie iš tiesų yra labai naudinga.

Be to, jie taip pat manoma, kad būti labai padėti žmonėms, kenčiantiems nuo depresijos, ADD, ADHD, OKS ir autizmo – ir, be visa jų nauda, nereikia pamiršti, kad jie taip pat super pramogos!

Kaip šis produktas yra pagamintas tik ranka, šis produktas gali būti išparduota bet kuriuo metu.Prašome savo užsakymą kuo greičiau!

sku: s10057

Medžiaga Metalo
dviračių gyro dviračio grandinę, gyro
Modelio Numeris Ratų Smagratis Piršto Gyro
Kilmės Žemyninė Kinija
pavarų grandinės gyro "PASIDARYK pats", išrinktų į viršų
Išskleidimo EDC Gyro Anti stresas ir dirglumas žaislai
Drop Laivyba Parama

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…