Beveidis Gnome Užuolaidos Laikiklį Pliušinis Apmušalas Kaklaraištis Nugaros Sagties Įrašus Kabinti Kamuolys Turėtojas Su Švedijos Tomte Vidaus Apdaila

0 Reitingai
€35.88 €71.76

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Beveidis Gnome Užuolaidos Laikiklį Pliušinis Apmušalas Kaklaraištis Nugaros Sagties Įrašus Kabinti Kamuolys Turėtojas Su Švedijos Tomte Vidaus Apdaila

Kulka Taškų:

1.Atostogų Įdomus: Gauti į atostogų dvasia su šių Kalėdų Nykštukai Užuolaidos bakų tvirtinimo.Mielas pliušinis lėlės su beveidės gnome dizainas yra puikus papildymas žavinga liesti, kad jūsų užuolaidos.Laikykite savo užuolaidos atgal lengvai ir paversti savo namų į jaukius stebuklų.

2.Tvirtai Saugios: Su klijais, dirželis dizainas, jūs galite nustatyti jūsų užuolaidos tvirtai ir lengvai.Užuolaidos sagtis įrašus išlaikyti jų vieta ir neleisti jiems nukristi.

3.Puikios Kokybės: Pagaminti iš aukštos kokybės audinio, šių Kalėdų Nykštukai Užuolaidos Tiebacks yra smulkiai meistriškai į išskirtinį pliušinis lėlės.Kruopščiai prisiūtas dizaino pridėti pastebimas žavesio jūsų namams.Jie yra lengva nuimti ir valyti, tobulas kaip ilgalaikį ir žavus greta savo šventinės dekoracijos.

4.Šventinio Žavesio: Pareikšti žavesio sezono į savo namų dekoro, su mūsų mielas gnome pliušinis Kalėdų užuolaidos bakų tvirtinimo.Puikiai tinka stiprinti šventinę atmosferą ir pridėti žavesio, bet žiemos atostogų šalis reikmenys.

5.Įspūdingas Metu: Šių Kalėdų nykštukai užuolaidos bakų tvirtinimo pridėti žaismingas palieskite bet kurioje patalpoje.Puiki, puiki dovanos idėja tiems, kurie mėgsta unikalus ir kūrybinio housewarming dovanos.

Aprašymas:

Paversti savo namų užuolaidas su šių žavinga Beveidis Gnome Formos Sagtis Įrašus.Jie puikiai tinka žiemos atostogų sezoną ir yra jau ilgą laiką apdaila, kuri gali būti talentingas, kad draugai ir šeima.Pridėti jutiklinio fantazija, bet kambarys su šių unikalių ir praktinių užuolaidos sagtis įrašus.

Savybės:

1. Produkto Pavadinimas: Kalėdų Rudolph Užuolaidų Sagtis

2. Svoris: 70g/80g

3. Dydis: žr. dydžių lentelė informacija

4. Medžiaga: audinys

5. Įpakavimas: opp krepšys

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas

Pakavimo Sąrašas:

1* Kalėdų Nykštukai Užuolaidos Bakų Tvirtinimo

sku: s11459

Užuolaidų Priedų Tipas Užuolaidų Kaklaraištis Nugarą & Kutai
Stilius Klasikinis Stilius
Modelis Animacinių filmų
Audinio Tipas Sintetinių Plaukų
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Užuolaidų Polių, Dainos Ir Jų Priedai
Modelio Numeris Beveidis Gnome Užuolaidos Laikiklį

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…