Vazonas Grynųjų Kišenėje Gpgb Formos Rankomis Austi Vazonas Ekranas Turėtojas Minkštos Sienos Sodinamoji Grynųjų Kišenėje Lubų Dekoratyvinis

0 Reitingai
€9.08 €18.17

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pridėti kai kurių kūrybinių nuojauta, kad jūsų darbo vieta su šia rankomis austi macrame pakaba.Tai lengva įdiegti ir gali turėti įvairių gėlių, puodai, ar krepšius.Puikus šeimos dovanos ar asmeniniam naudojimui.

Specifikacija:

Pavadinimas: Macrame Pakaba Organizatorius

Medžiaga: Medvilnė

Svoris:

Ilgai: apie 200g

Trumpas: apie 147g

Dydis:

Ilgai: (vidut.)30*100cm/11.81*39.37 cm

Trumpas: (vidut.)30*50 cm/11.81*19.69 cm

Pakavimo Sąrašas: 1*Gėlių Vazonas Hange

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patikima ir Ilgaamžė: Į macrame pakaba yra rankomis austi iš medvilnės medžiaga, kuri yra minkšta ir patogi.Ji turi didelį atsparumą išblukimo ir deformacijos, užtikrinant ilgalaikį naudojimą.

2.Naujovė Gpgb Macrame Pakaba: Šis kūrybinis macrame projektavimo ypatumai šikšnosparnių forma, kuri yra ideali Helovinas apdailos.Jis gali sutalpinti skirtingų dydžių vazonus ir sukurti jaukią atmosferą savo vietos.

3.Platus Naudojimas: nesvarbu, Ar norite parodyti savo skonį tarpduryje, darbo vietą, balkonas, gyvenamasis kambarys arba miegamasis, tai macrame pakaba yra puikus pasirinkimas už jus.

4.Įdiegti Paprasčiausiai: Tai macrame pakaba yra mielas ir raminantis aksesuaras jūsų namams.Jis padės jums tabaluoti jūsų vazonai, žvakės, ar kitų daiktų, nuo lubų arba sienos ir sukurti ramią ir kviečia atmosfera.

5.Naujovė Dovana: A macrame pakaba yra miela dovana jūsų draugai, šeimos nariai ar visi, kurie mėgsta boho dekoro.Tai rankų darbo ir unikali dovana, kad galite suteikti jiems gimtadienius, šventes ar bet ypatinga proga.Tai macrame kabykla bus pasidalinti savo džiaugsmu, savo buvimą ir stilius.

sku: s14616

Medžiaga šeniliniai
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…