GPS Lokatorius Motociklo Automobilių, Sunkvežimių Locator Anti-Theft Tracker Mobiliųjų Telefonų Ieškiklis

0 Reitingai
€11.20 €18.05

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1, Taikymo scenarijų Naujos energijos transporto priemonių, komercinių transporto priemonių, transporto inžinerijos, draudimo pramonės, atskirą vartotoją automobilių gamintojai/45 parduotuvėse, elektrinių motociklų, automobilių nuoma, verslo parkus ir kt.

2.vietos nustatymo yra greitesnis ir stabilesnis GPS + Beidou + LBS kelis padėties nustatymo greitas ir tikslus padėties nustatymas klaidų mažiau kaip lygus 3 metrų

3. Elektroninių tvora, įvažiavimo ir išvažiavimo priminimus galima nustatyti, su spinduliu 100-5000 metrų.Kai automobilis viršija skirtoje zonoje, mobiliojo APP gaus signalą pranešimą.

4. 90 dienų istorinio kelio peržiūros maršruto transporto priemonės, pradžios tašką, pabaigos tašką, gyvena laikas, laikas, greitis, rida, koordinates ir kt.automatiškai išsaugomi debesies platformos.Galite patikrinti bet kuriuo metu ją atidarymo mobiliojo APP, ir jūs galite taip pat patikrinti vairavimo stebėti kelių .

5. Greičio viršijimo signalas saugos darbuotojas nustato vertės PROGRAMĄ, ir, kai šios vertės yra viršijamos, ji bus priminti laiku per mobilųjį telefoną.

Vibracijos signalas + elektros gedimo signalą, Kai vagis paliečia savo automobilį, tai iš karto siųsti vibracijos signalas priminimą į savo mobilųjį telefoną; jei prietaisas bus pašalintas, bus siunčiamas dingus elektrai signalizacija priminimas

Modelis: CW211

GPS pozicionavimo tikslumas: 3-30 (m)

Aliarmo režime: vibracija, signalizacija, tvora, signalizacija, greičio viršijimo signalas

dažnių juosta: 850/900/1800/1900MHZ

Baterijos tipas: polimerų baterija

Baterijos naudojimo laikas: 2 h)

Antenos Tipas: Vidinės Antenos

Išorinis maitinimo šaltinis: forma laidų

Žemėlapis funkcija: "Baidu", Gaode, "Google"

Sąsajos tekstas: Kinų ir anglų kalbomis

Tipas: Automobiliniai GPS Locator

Spalva:juoda

Medžiaga:plastikas

Dydis:74 x 26 x 13mm

Pakuotės Turinys:

1 x locator

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: s96831

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…