Golfo Tees Maišelis Maišelis Nailono Golfo Kamuolys Saugojimo Krepšys Su Užtrauktuku Didelę Kišenę, Sporto Tees Laikiklį Su Karabinai Lauko Sporto

0 Reitingai
€2.50 €3.57

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Jei jums patinka golfas, jums reikia šio golfo kamuolys turėtojas.Tai patogus ir prabangus aksesuaras, kuris gali turėti iki trijų golfo kamuolius ir keturis golfo trišakiai.Savininkas yra labai tvirtas ir gali būti lengvai surišti ties juosmeniu, arba prijungti prie savo golfo krepšys.Ji taip pat ateina su golfo tees maišą, kad gali laikyti daugiau tees jūsų patogumui.Šis golfo kamuolys turėtojas yra puiki dovana bet golfo mylėtojas.Kad dabar ir mėgaukitės savo žaidimą su tai patogus laikiklis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Golfo Tees Maišelis Maišelis

Medžiaga:Nailonas

Dydis: apie 17,5*14.5 cm/6.89*5.71 į

Spalva: raudona mėlyna mėlyna mėlyna

Pakavimo sąrašas:

1 x Golf Tees Maišelis Maišelis

Pastaba: 1:

1. Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvos nuotraukoje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3 cm, yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugus Laikymas: Tai golfo kamuolys turėtojas gali turėti iki 6 golfo kamuoliukus saugiai su savo užtrauktuko dizainas, neleidžia jiems iškristi.Ji taip pat turi elastingumą, kad tilptų įvairių dydžių kamuoliukus.

2.Paprasta ir Praktiška: Jūs galite laikyti savo golfo kamuoliukus, tai golfo kamuolys turėtojas.Jis yra lengvas ir lengvai judėti.Ji turi juosmens kaklaraištis ir kuprinė kablys jūsų patogumui.

3.Tvirti ir Ilgaamžiai-Jūs galite mėgautis savo golfo žaidimas su šiuo golfo kamuolys turėtojas.Jis pagamintas iš nailono medžiagos, kuri yra ilgaamžė ir anti-scratch.Jis gali trukti ilgą laiką ir užtikrinti savo golfo kamuoliukus.Jis taip pat pasižymi golfo tees krepšys jūsų patogumui.

4.Patogus ir Saugus: Tai golfo kamuolys turėtojas yra protingas aksesuaras bet golfo gerbėjas.Ji saugo jūsų golfo kamuoliukų ir golfo tees saugiai ir lengvai.Dėl to, ji idealiai tinka golfo praktikos ir konkursas, taip pat kiti golfo produktų.

5.Kompaktiška ir Praktiška Dovana : Tai golfo kamuolys turėtojas yra puiki dovana savo šeimos nariams ir draugams, kurie naudojasi golf.Jie bus meilė šią dovaną savo gimtadienius, Kalėdų ar sporto susitikimų.Jis yra kompaktiškas ir praktiškas golfo kamuoliuką, maišelis, maišelis, kad turi ir apsaugos priemonės, jų golfo kamuoliukus ir trišakiai.

sku: s9645

Medžiaga nailonas
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas LACYIE

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…