Kvadratiniai Vamzdžiai Įdėklai Vamzdžiai, Įdėkite Kaiščius Atsparus Karščiui Vamzdžiai Įterpti Kėdė Tūptinės Apdailos Žvakės Kėdės Koją, Kepurės Kėdė

0 Reitingai
€46.85 €93.71

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Šių aikštėje dangteliai yra pagaminti iš tamprios juodos spalvos polietileno, kuris truks ilgą laiką.Jie yra suprojektuoti, kad tilptų stora, bet 4*4cm vamzdžiai arba lazdele ir išvengti slydimo ant lygaus paviršiaus.Juos naudoti sporto įrenginius, pavyzdžiui, futbolo tikslus, krepšinio lankus, ir gimnastikos barai.Jums bus reikalaujama, kad jos saugo jūsų įrangą saugiai ir stabiliai.

Specifikacija:

Medžiaga: PE

Dydis: apie 4*4*1.8 cm/1.6*1.6*0.7 į

Taikymo sritis: apie sienelės storis 0.5-1.5 mm kvadratinis vamzdis

Pakavimo Sąrašas:

20*kvadratinių vamzdžių kamščiai

arba

Pakavimo Sąrašas:

40*kvadratinių vamzdžių kamščiai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Skidproof Dizainas: Šis vamzdis kištukas turi sraigtinis gija, kuri užtikrina stora tilptų į kvadratą vamzdžiai gale.Tai padeda išvengti slydimo ir scuffing jūsų grindų.Ji yra lengva įdiegti ir puikiai tinka daugeliui namų ar lauko projektų, kurie naudoja kvadratinius vamzdžius.

2.Lengva Įdiegti: Jokių įrankių, reikalingų diegiant šias kvadratiniai vamzdžiai pabaigos žvakių.Jos skaidrių sklandžiai į 4*4cm kvadratinių vamzdelių, kurių sienelių storis 0,5-1,5 mm ir likti tvirtai vietoje.

3.Ilgai Tarnauja Gyvenimas: Mes naudojame storio juoda polietileno mūsų kvadratiniai vamzdžiai pabaigos kištukai, kuri turi puikų atraminių, atsparūs karščiui ir dilimui savybes.Ji yra paprasta įdiegti ir saugus naudoti.Jis gali būti naudojamas kelis kartus, ir neprarasti savo formos ir funkcionalumo.

4.Plačiai Taikoma): Šie kvadratiniai vamzdžiai pabaigos kištukai yra idealiai tinka įvairioms reikmėms, iš kiemo baldus iš sporto įranga, prietaisai.Jos skaidrių, lengvai ir tvirtai bet kvadratinius vamzdžius ir apsaugoti juos nuo įbrėžimų, įlenkimų ir rūdžių.

5.Tinkama Dovana: Jokių įrankių ar klijų, kurių reikalaujama, tiesiog akimirksniu šių kvadratiniai vamzdžiai pabaigos žvakės ant baigiasi jūsų baldų kojas ir mėgautis sklandžiai ir tyliai judėti.Jie taip pat yra puikus būdas parodyti jūsų priežiūra ir dėkingi už jūsų draugais, kolegomis ir šeimos nariais.

sku: s92981

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės Žemyninė Kinija
Formos Aikštė

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…