3D Pelės Skylė Realus Siena Lipdukas Įdomus Meno Gyvūnų Decal Namų Dekoro Lipni, Įdomių Sienų Apdailai Lipdukas Dekoras

0 Reitingai
€20.21 €40.43

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aukštos Kokybės Medžiaga, Laiptų Dizainas, Lengva Taikyti ir Pašalinti.Sukurti Naują Išvaizdą Jūsų Kambarį Tai Mielas ir Juokingas Lipdukas.Pasta Tvirtai ant Bet kokio Lygaus Paviršiaus.Puiki Gimtadienio dovana Vaikams ir Suaugusiems.

Medžiaga: PVC

Dydis: 25*35cm/9.8*13.7 į

Sąrašas:

1*pelės skylė sticke

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugi medžiaga: Šios pelės skylė siena lipdukas yra pagamintas iš bekvapis ir aplinkai draugiškų PVC medžiaga, kuri apsaugo jūsų namuose.Galite klijuoti ir imtis jį išjungti be jokio vargo.

2.Įdomus ir žavesio jūsų sienos: Ši siena lipdukas yra įdomus pele skylė dizainas, kuris prideda laimingas vibe į savo kambarį.Jis keičia stilių, savo erdvę ir sukuria naują išvaizdą, kad yra jaukus ir gyvas.

3.Platus programas: Šios pelės skylė siena lipdukas prideda smagumo ir fantazija, bet erdvės.Ji gerai dera parduotuvėje, miegamasis, koridorius, klasės, darželio, gyvenamasis kambarys, žaidimų kambarys ir klubas.

4.Lanksti kreiptis: Šios pelės skylė siena lipdukas yra lipnios dizaino, kuris leidžia jums įklijuokite jį tvirtai ant bet kokio lygaus paviršiaus, net ant šiek tiek tekstūruotos sienos.Jūs galite taip pat "PASIDARYK pats" ir papuošti jį, kad atitiktų jūsų asmenybę ir skonį.

5.Pridėti šiek tiek įdomus jūsų sienos: Su šia pele skylė siena lipdukas, jūs galite paversti savo paprastą sieną paversti gyva scena pelių.Tai paprasta ir kūrybos būdas papuošti jūsų vaiko kambario.Taip pat galite suteikti jai kaip dovana Kalėdų, gimtadienio ar bet kokia kita šventė. (175 spaudos ženklų)

sku: s8012

Scenarijus Sienos
Modelis 3D Lipdukas
Medžiaga PVC
Temos Gyvūnų
Stilius Modernus Stilius
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris 3D Pelės Siena Lipdukas

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…