Reguliuojamas Rankos Riešo Virvelę Dirželis String Telefonas "Iphone", "Samsung" Usb "Flash" Diskai Klavišus Keychains Dslr Fotoaparatas Laikikliai Virvė

0 Reitingai
€0.30 €0.54

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Produkto specifikacijos:

Medžiaga: Poliesteris

Dydis: apie 25 cm

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto savybės:

1. Aukštos kokybės medžiaga: Šis mobilusis telefonas dirželis yra pagamintas iš aukštos kokybės austi medžiagą, kuri yra minkštas, patvarus, nėra lengvai skaldyti, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.Tuo tarpu, anti slip gydymo medžiagos gali veiksmingai apsaugo telefoną nuo slydimo iš rankų.

2. Nuimamas dizainas: Šis mobilusis telefonas dirželis priima dizainas, nuimamas, todėl patogu vartotojams sujungti ar atskirti pagal savo poreikius.Kai naudojamas, tiesiog įdėkite virvelę į telefono sąsaja.

3. Išskirtinį išvaizda: Šis mobiliojo ryšio telefono dirželį, yra paprasta ir madinga išvaizda, ir gali būti pritaikyti įvairių spalvų ir stilių, kad atitiktų asmeniniams poreikiams tenkinti vartotojų poreikius.

4. Stabdžių nuostolių funkcija: Šis telefonas dirželis ateina su anti nuostolių funkcija, kuri gali veiksmingai užkirsti telefono nuostolių.Vartotojai gali lengvai suvokti padėtį savo telefono susiejusi virvelę į savo riešą.

5. Plačiai taikoma): Šis telefonas dirželis tinka įvairių telefonų markių ir modelių, įskaitant "iPhone", "Samsung", "Huawei", ir daugiau.Jos dizainas yra paprastas ir praktiškas, todėl jis svarbus ir patogus aksesuaras vartotojai kasdieniame gyvenime.

būkite atsargūs:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas apie 1-3cm.Dėkojame už jūsų supratimą!

2. Dėl skirtingų monitorių, įsidėmėkite, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva projekto.

Į paketą įeina:

1 * Mobiliojo telefono dirželis

sku: s77030

3 tipas telefonas riešo virvė
Tipas 1 Medvilniniai Virvė
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Apyrankė
type5 Kabinti Virvę
Modelio Numeris A9Y6J
type4 riešo dirželiai
Stilius Mada & Atsitiktinis
Tipas 2 Ranka Virvelės
CN Šanchajus
Medžiaga Poliesterio / Nailono

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…