prabangūs modernios medžio masyvo valgomojo spintos, valgomojo baldai, Namų apyvokos Ūgio švediškas stalas

0 Reitingai
€49 409.59 €54 899.55

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

prabangūs modernios medžio masyvo valgomojo spintos, valgomojo baldai, Namų apyvokos Ūgio švediškas stalas Produkto Aprašymas

Produkto Pavadinimas

BC-603 Stiliaus Sofa Nustatyti namų Baldai Prekės Arado Customzie Dydis & Spalva, galima pritaikyti Medžiagų pasirinkimą Linene/Velvet/Medvilnė/Odos KTM 4 Svoris 150kgs Pristatymo laikas 7-15 Dienų Dydis L 210*W95*H70cm Po pardavimo paslaugos su 5 metų garantija

Klientų Pagirti

Audinio Pasirinkimas

Kodėl nestandartiniai baldai?

Stilius ir Medžiagos

O kalbame apie custom made gyvenamasis kambarys sofos, mes daugiausia nuoroda į dizaino ir stilių, kad nėra tų gatavų gyvenamasis kambarys sofos gamykloje .Specialiai, kai kalbama apie projektavimas savo ir specialusis reikalavimas medžiagų, jums bus sunku jį gauti, iš tų gatavų gamyklos, nors jie ir teiktų ribotas pokyčiai.

Ne MOQ Reikalavimas

Vienas iš pagrindinių konkurencinis pranašumas yra tai, kad mes neturime MOQ reikalavimas, gyvenamasis kambarys sofos būti užsakyta.Tai pasakyti, kad galite užsisakyti 1 vnt arba kelis gabalas tol, kol ji yra per mūsų produkcijos asortimentas.Specialiai, jūs ieškote už visą namą pritaikymas, kartu su kas jums buvo sukurti ir pakeisti atsižvelgiant į jūsų mėgstamą.

Varity Atrankos

Su koncepcija, pagal užsakymą pagaminti gyvenamasis kambarys sofos , jūs perkate tuos, kurie yra pateikiami į salę, bet jūs esate laisvai keisti stilių, spalvų, medžiagų, ir kt, kaip jūs norite, pagal produciton metodas gamykloje.Dauguma laiko, jums taip pat dalyvauja šios gamybos pažanga.

Unikalus ir Ypatingas

Dėl laisvo pasirinkimo, dizaino ir medžiagos, jūs galite iš esmės optimizuoti savo vaizduotę, gyvenamasis kambarys sofos norite sukurti ypatingą ir unikalų kūrinį, kad tai nėra įmanoma, žiūrint iš kitos.

Kaina Gali Būti Brangus

Palyginti su tų gatavų gyvenamasis kambarys sofos, gamyklų, mums nereikia specialaus laiko ir pinigų kuriant naujo produkto serijos ir darbo skelbime.Vietoj to, mes palikti šį padidinti gamybos metodu, taip pat medžiaga.Taigi, galutinė kaina gali būti tiek daug, skirtumas, palyginti su tų firminių gatavų elementų.Išsamiai Parodyti

Gamybos Procesas

Įmonės Informacija

Foshan Arado Baldai Co.,Ltd buvo įkurta 2011 įsikūręs miesto Foshan Shunde rajono 8000 kvadratinių metrų dirbtuvių ir 1000 kvadratinių metrų studijoje .Per praėjo 11 metų, palaikome gerinant mūsų prekių kokybės ir klientų aptarnavimo paslaugas, net šiek tiek informacijos .Dabar mes specializuojamės aukštos ir vidurio-pabaigos standartinės kokybės produktus .Mes turime savo desingers, kurie gali atverti naujų modelių kiekvieną mėnesį ir alsocan padėti mūsų klientams atidaryti modelių .Mes turime savo kokybės kontrolės sistemą, siekiant užtikrinti visus produktus iš mūsų facotory yra iki kokybės standartų .Mūsų klientai yra labiausiai įsikūręs Europea ,U. S. A ir Austrlia .Mes suteikiame mūsų klientams apsaugos zonos .Kiekvienoje srityje mes tiesiog dirbti su vienu klientų, juos remti, siekiant išvengti Užburto varžybose ir gali padėti jiems atverti jų modeliai .Mes taip pat daryti po garantinis aptarnavimas geras .Jei yra kokybės problemų prekes tiesiog atsiųskite mums nuotraukas ir vedios mes suteiks nauja nemokama ir jei kai kurie žalos atlyginimo per transportas, mes atsiųsime Dalys DHL per 3 dienas .Bendradarbiavimas yra lengva su mumis .Dirbti kartu ir didesnių kartu !

Mūsų Paslaugos

DUK

Q1: tu gamintojas kompanija?

A1.Taip.Mūsų gamykla buvo įkurta 2011 m ir turi daugiau nei 11 metų patirtimi šioje pramonės šakoje.

Q2:Kur yra jūsų fabrikas yra?Kaip aš galiu gauti?

A2.Gamykla yra įsikūrusi Lecong miesto, foshan mieste, guangdong province, Kinija.

Q3:Kas masto savo gamyklos?

A3.Mūsų gamykloje apie 8000 kvadratinių metrų dirbtuvių ir 1000 kvadratinių metrų studijoje .Su daugiau nei 90 darbuotojų ir 10 profesionalių inžinerijos technikai.

Q4: Ar jūs sutinkate individualų užsakymą?

A4: Žinoma, OEM&ODM yra priimtinas.Su Daugiau nei 11 metų, baldų pramonės patirtį, pilnas gamybos linijas, profesinės R&D komanda susitiks pritaikyti skirtingų poreikių. (spalva, dydis, logotipas, dizainas ir programas ir t. t.)

5 klausimas: kokia yra jūsų kokybės kontrolės?

A: Per visą gamybos linijas, mes griežtai laikytis Walmart kokybės valdymo ir kontrolės standartą, kiekvienas žingsnių nuo žaliavų iki gatavų produktų.

K6: Kokie paketai ar turite?

A6.Burbulas krepšys + sidabro popieriaus + putų kampe ir kojų apsaugos + PP maišas.

Q7:.Ką daryti, jei aš negaliu rasti informacijos, aš ieškau, ar aš noriu su kuo nors pasikalbėti tiesiogiai?

sku: s6205

Kojos Metalo Sofos Kojos
Pagrindinės rinkos Europos Šalių
Paslauga OEM, ODM Individualų
Specialybė su plunksna viduje kirtimo labai minkštas
Pašto pakavimo N
Konkrečias Naudojimo Švediškas stalas
Metalo Tipas Aliuminio
Medžiaga Metalo
Tipas Valgomojo Baldai, Valgomojo Baldai, medžio masyvo valgomojo kabinetas
Bendro Naudojimo Namų Baldai
Išvaizda Modernus
Prašymas Virtuvė, Gyvenamasis Kambarys, maitinimas, VIEŠBUTIS
Kilmės Vieta Kinija, Kinija
Dizaino Stilius Tradicinis
Produkto Pavadinimas gyvenamojo kambario baldai, sofos
Prekės Pavadinimas QWC
Garantija 10 metų
Dydis Accept Customize Size
Medžiagos audinio taip pat galima pakeisti į odos
Modelio Numeris BC-603
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija Kolonėlė (aukštis)
Spalva Kliento Prašymu

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…