Virtuvės Butelis Valymo Šepečiai Daugkartinio Naudojimo Minkšti Šeriai Pieno Butelis Teptuku Namų Valymo Reikmenys

0 Reitingai
€4.39 €6.86

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Namų ūkio Silikoninis Buteliukas su Teptuku keičiamo dydžio Ilga Rankena Šepetys Namų Valymo Reikmenys

Aprašymas:

Savybės:

Universalus Valymas: Tai namų silikono butelis šepetys yra skirtas spręsti įvairias valymo darbus.Iš virtuvės butelis valymo šepečiai dujų viryklė, kriauklė drainers, jis gali be vargo švaraus vandens buteliai, indai, taures, ir daugiau.

Daugkartinio naudojimo ir Minkšti Šeriai: butelis šepetys savybės minkšti šeriai, kurie efektyviai šalina purvą ir nešvarumus, tuo metu švelnus subtilus paviršių.Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, ji yra patvari ir daugkartinio naudojimo, užtikrinti ilgalaikį našumą.

Keičiamo dydžio Ilga Rankena: Įrengta keičiamo dydžio ilgą rankeną, šis šepetys suteikia pratęstas pasiekti valymo gilus ir siauras erdves.Jis gali lengvai prieiti prie sunkiai pasiekiamų sričių, todėl jis idealiai tinka valyti buteliai, puodeliai, ir kitos taros.

Efektyvus Valymas: teptuku unikalus dizainas leidžia efektyviai ir kruopščiai išvalyti.Jo minkšti šereliai efektyviai pašalinti likučių ir dėmes, užtikrinant putojantis švarus rezultatas kiekvieną kartą.Atsisveikinti su užsispyręs purvo ir sveiki nesugadintas virtuvė.

Esminiai Valymo Priedą: Šis šepetys yra būtina turėti namų valymo priedą.Jos universalumas ir efektyvumas, kad tai yra būtina priemonė, skirta palaikyti švarą ir higieną jūsų virtuvėje ir ne tik.Supaprastinti savo valymo rutina su šia patikimas ir patogus butelis teptuku.

Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Pilka

Pastabos: Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realus.

Komplektą Sudaro:

1*Silikono Butelis Šepetys

sku: s60106

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…