Didelės Talpos Piniginės Kortelės Turėtojas Rda technologija Blokuoja Priekinė Kišenė Kelionės Piniginės Monetos Rankinėje Vyrai Moterys PU Odos Piniginės

0 Reitingai
€4.53 €6.29

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

Kortelės turėtojas patvirtina didelės talpos dizainas su daug kortelių lizdai viduje, kuri gali prisitaikyti prie įvairių tipų korteles, tokių kaip kreditinės kortelės, Id kortelės, licencijos ir pan., kad būtų lengva tvarkyti ir saugoti.

Išvaizda kortelė, maišelis papuoštas ličiai modelių, kurie yra unikalus ir madingi, suteikti žmonėms subtilus ir skoningas jausmas, kad jūs daugiau svarbių naudojimo metu.

Iš tvirto PU medžiagos su stipriu kietumas ir atsparumas vandeniui savybių, jis gali veiksmingai apsaugoti savo kortelę nuo pažeidimo ar užteršimo.

Priimti dizainas, dydis yra nedidelis, lengvas ir lengvai atlikti, kad būtų galima lengvai įdėti į kitą progomis, pavyzdžiui, rankinės ar kišenės.

Tinka žmonėms, kuriems reikia atlikti kelis kredito korteles, vizitines korteles, ir kita, vizitinių kortelių, kad būtų lengva tvarkyti ir valdyti įvairius korteles.Gali būti naudojamas kaip dovana suteikiant galimybe, tinka duoti prie šeimos, draugų, ar kolegų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PU

Spalva: Juoda/BrownColor

Dydis: Apytiksl. 10.7x8.5cm/4.2x3.34inch

Komplektą Sudaro:

1x Kortelės Turėtojas

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

sku: s58914

Modelio Tipas Kietas
Medžiagos Sudėtis PU
Prekės Pavadinimas THINKTHENDO
Modelio Numeris Kortelės Turėtojas
Pagrindinė Medžiaga PU
CN Zhejiang
Kilmės Žemyninė Kinija
Lytis Unisex
Elemento Tipas Kortelės & ID Turėtojams
Uždaryti Tipas Ne užtrauktukas
Kilmės Vieta Kinija (Žemyninė)
Prekės Svoris 60g
Naudoti Kredito Kortelės
Stilius Verslas
Formos DĖŽUTĖ

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…