4-in-1 Elektrinis Pieno Putų Tem Kontrolės 11.8 Oz/350ML Karšto Šalto Pieno Garlaivis Putų Pieno Garlaivis Kava/Latte/Karštas Šokoladas

0 Reitingai
€258.51 €517.03

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

4-in-1 Karšto Šalto Pieno Garlaivis Putų Auto Shut-off 11.8 Oz/350ML Ramioje Auto Pieno Šiltesnis su Pilant Rankena Šiltas ir Šaltas Putos, Montažinės Tem Kontrolės Kava/Latte/Karšto Šokolado Savybės:

1. Puikiai Atkartoti, Kavinėje " ike " Patirties Namuose: Kaip kavos entuziastas ir karšto šokolado mylėtojas, ar jūs ieškote ko nors, kad maistą į jūsų įvairių skonių, siūlo greitas ir tylus veikimas, ir sukuria veiksmingą patirties, kaip kavos parduotuvė?Ieškoti ne toliau nei mūsų modernizuotos elektros pieno putų sukurti atkartoti skonių parduotuvėje nusipirko kavos ar gėrimų.

2. Mėgautis Prabangus Putų Malonumą: O tradicinės kavos puristams gali atkreipti dėmesį į kokybės kavos pupelės arba espresso mašinos, kai kuriems iš mūsų, malonumą yra tobulas prabangus putų.Tai yra elementas, kuris negali būti pakartotas, be geros elektros pieno putų.Ourmilk putų garlaivis bus pristatyti puodelio tobula puta: riebus, tirštas, su minimaliomis burbuliukai, ir tirpsta burnoje.

3. Universalus ir Paprastas Naudoti: Mūsų karšto šalto pieno garlaivis putų pasigirti modernių atrodyti ir jaustis su nedideliu bazės ir didelis ąsotis, patobulintas specialiai patogus naudoti liejimui ir rankena.Jis turi 4 parametrai: kreminės putos, šaltos putos, šilto pieno, ir šiltas šokolado.Visos funkcijos gali būti pasirinktas per vieną mygtuką priekyje, todėl jį vienu iš labiausiai patogus paveikslėlyje prieinama.

4. Super Lengva Valyti: interjero danga mūsų ramioje auto pieno šilčiau super lengva valyti, ir tik nedidelė virdulys stiliaus bazę, yra labai mažai paviršiaus ploto ir švarus.Ąsotis funkcijų matavimo linijas, nurodantį didžiausią kiekį skysčio kiekvienai gėrimų.

5. Aukštos Kokybės ir Dovanų: Mūsų šiltų ir šaltų putų virimo aparatas, pagamintas iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno.Siūlo jį kaip dovaną savo draugams ir šeimos nariams, ir tegul mūsų paprastas pieno putų pakelti savo ryto alaus vienoda prabanga.Palinkėti jums puikūs gyvenimą.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Sertifikavimo: NONE

Modelio Numeris: Pieno Paveikslėlyje

Stilius: Nuolatinis

Maitinimo Tipas: Elektrinis

Galia: 400W

Pieno Putų Medžiaga: Nerūdijantis Plienas 304 Vidinis Bakas

Pieno Putų Talpa: 160ML dėl putų, 350ML karšto pieno

Veikimo Būdas: Mygtukas valdyti

Grynasis Svoris: 1KG

Gaminio Dydis: 195*157*109mm/7.68*6.18*4.29 į

Spalva(nebūtina): Juoda MUMS/Black EU/Black UK/Juoda AU/Baltos spalvos MUMS/Balta EU/Balta UK/Balta AU

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Pieno Putų (įskaitant bazė)

1 x Maitinimo kabelis

1 x Valymo Šepetėlis

2 x Putų Suplakite

1 x Vartotojo Vadovas

sku: s55923

Stilius Nuolatinis
Prekės Pavadinimas alloet
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Pieno Paveikslėlyje
Galia (W) 750W
Maitinimo Tipas Elektrinis

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…