MOBI SODO Ultralight GRILIS Iškylą Lentelėje Automobilių Kempingas Nerūdijančio Plieno Stalo, Lauko Sulankstomas Stalas Nešiojamų Šimtai Lentelių

0 Reitingai
€345.03 €690.07

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

MOBI SODO Ultralight GRILIS Iškylą Lentelėje Automobilių Kempingas Nerūdijančio Plieno Stalo, Lauko Sulankstomas Stalas Nešiojamų Šimtai Lentelių

Padidinti savo lauko patirtimi su MOBI SODO Lauko Nešiojamas GRILIS Iškylą Lentelės.Pagaminti naudojant aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir bambuko, šis sudedamas stalas yra stiprus, patvarus ir pastatytas atlaikyti sunkiųjų naudoti.Jis atsparus nuo rūdžių ir korozijos, užtikrinti ilgalaikį našumą.

Unikalaus dizaino ši lentelė leidžia jums kamino kelių lentelių kartu lengvai laikymo ir transportavimo.Ji taip pat gali būti spliced sukurti didesnį paviršiaus plotą, kai to reikia, todėl tai universalus ir tinka įvairiai veiklai.

Nesvarbu, ar jūs ketinate kempingas, kurių iškylą, ar prieglobos GRILIS, ši lentelė yra puikus kompanionas.Ji suteikia stabilią ir patikimą paviršių jūsų veiklos lauke.Be to, jis gali būti naudojamas patalpoje kaip ir valgomasis stalas, darbo stalas, arba net ekranas lentelė.

Lankstymo funkcija ši lentelė leidžia neįtikėtinai patogu.Jis gali būti lengvai sulankstyti ir saugomi kompaktiško dydžio, todėl galite nešiotis bet kur lengvai.Jis ateina su nešiojimo krepšys pridėta perkeliamumas.

Tai ne tik stalo funkcionali, bet ji taip pat yra itin lengvas ir stilingas.Nerūdijančio plieno rėmelis derinamas su bambuko, pratybos suteikia elegantišką ir modernią išvaizdą.Jis yra lengvas, tačiau tvirtas, todėl idealiai tinka tiek vidaus, tiek ir lauko darbams.

Investuoti į MOBI SODO Lauko Nešiojamas GRILIS Iškylą Stalo ir mėgautis patogumo ir universalumo, ji atneša į jūsų lauko nuotykius.Nesvarbu, ar esate kempingas dykumoje, arba hostingas kieme, GRILIS, ši lentelė yra būtina turėti.Gauti jūsų šiandien ir padaryti jūsų lauko patyrimą dar geresniu.

Funkcija:

1.Pagaminti naudojant aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir bambuko, šis sudedamas stalas yra pastatytas paskutinis.Jis gali atlaikyti sunkiųjų naudoti ir yra atsparus nuo rūdžių ir korozijos.

2.Galima dėti vieną ant kito ir Splicable: unikalus dizainas leidžia daug lentelių sukrauti kartu lengvai laikymo ir transportavimo.Ji taip pat gali būti spliced sukurti didesnį paviršiaus plotą, kai reikia.

3.Universalus ir Multi-purpose: Ši lentelė yra puikus lauko veikla, pavyzdžiui, kempingas, piknikai, BBQs, ir tailgating.Ji taip pat gali būti naudojamas patalpoje kaip ir valgomasis stalas, darbo stalas, arba net ekranas lentelė.

4.Lankstymo ir Nešiojamieji: lentelė gali būti lengvai sulankstyti ir saugomi kompaktiškas, todėl jį patogu nešiotis ir transporto.Jis ateina su nešiojimo krepšys pridėta perkeliamumas.

5.Itin lengvas ir Stilingas: nerūdijančio plieno rėmas kartu su bambuko, pratybos suteikia šiam lentelė aptakus ir modernus išvaizdą.Jis yra lengvas, tačiau tvirtas, todėl idealiai tinka tiek vidaus, tiek ir lauko darbams.

1*Sudedamas stalas

1*Bambuko valdyba

arba

1*Sudedamas stalas

sku: s5294

Prekės Pavadinimas Qvien
Medžiaga Aliuminio lydinys
Tipas Sulankstomas Nešiojamų Stalo
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…