Kvadratiniai Vamzdžiai, Įdėklai, Kėdės Koją, Įdėklai Pabaigos Plug Kėdė Tūptinės Apdailos Žvakės Tvoros Po Vamzdžių Antgalius Padengti Kėdės Koją, Dangteliai, Grindų

0 Reitingai
€6.54 €13.08

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Juoda polietileno, kad yra storas ir tvirtas, yra naudojami, kad šie kvadratinių galiniais dangteliais.Jie sandariai tinka bet koks 4*4cm vamzdžiai arba lazdele ir išvengti slydimo ant lygaus paviršiaus.Jūs galite naudoti juos gimnastikos barai, krepšinio lankus, ar kitos sporto įrangos.Jie bus svarbu išlaikyti stabilumo ir saugos jūsų įrangą.

Specifikacija:

Medžiaga: PE

Dydis: apie 4*4*1.8 cm/1.6*1.6*0.7 į

Taikymo sritis: apie sienelės storis 0.5-1.5 mm kvadratinis vamzdis

Pakavimo Sąrašas:

20*kvadratinių vamzdžių kamščiai

arba

Pakavimo Sąrašas:

40*kvadratinių vamzdžių kamščiai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Anti-slydimo Kištukas: Šis vamzdis kištukas turi sraigtinis gija, kuri leidžia lengvai įdiegti ir patogiai priglustų prie kojos į aikštę vamzdžiai gale.Jis apsaugo nuo slydimo ir sugadinti jūsų grindų.Jis tinka daugelio namuose ar lauke projektus, kurie kvadratinius vamzdžius.

2.Įdiegti Tiesiog: Šių kvadratiniai vamzdžiai pabaigos žvakės pridėti jutiklinio elegancija jūsų 4*4cm kvadratinių vamzdelių, kurių sienelių storis 0,5-1,5 mm.Jie yra lengva įdiegti ir išvengti purvo ir vandens patekimo į vamzdžiai.

3.Ilgai Tarnauja Gyvenimas: Mes naudojame storio juoda polietileno mūsų kvadratiniai vamzdžiai pabaigos kištukai, kuri turi puikų atraminių, atsparūs karščiui ir dilimui savybes.Ji yra paprasta įdiegti ir saugus naudoti.Jis gali būti naudojamas kelis kartus, ir neprarasti savo formos ir funkcionalumo.

4.Platus Taikymo Sritį: Tai kvadratinius vamzdžius pabaigos kištukai yra puikiai tinka bet kokioje situacijoje, nesvarbu, ar norite apsaugoti savo kiemo baldai, sporto įrangos ar prietaisų.Jie patogiai priglustų prie kojos ir saugiai bet kvadratinius vamzdžius ir išvengti įbrėžimų, įlenkimų ir rūdžių.Jie yra lengva įdiegti ir pašalinti.

5.Kūrybos Dovana: Šių kvadratiniai vamzdžiai pabaigos kištukai gali užkirsti kelią jūsų baldai ir grindys iš vis nuniokotų kraštų ir kampų.Jie taip pat yra mąstantis dovana draugams, kolegoms ir šeimos nariams.

sku: s51226

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės Žemyninė Kinija
Formos Aikštė

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…