6pcs Pastaba Atsižvelgiant Leidinys Dienoraštis Dovanų Studentų Estetinės Su Chisel Patarimas Nr. Kraujuoti Sausas Greitas Lengvas Asorti Spalvų žymėjimo įrankis Pen

0 Reitingai
€5.33 €6.74

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

【Spalvų žymėjimo įrankis】Lengvas, minkštas asorti spalvų žymekliai pen.Vandens pagrindu dažai, sausas greitai.Nereikia kraujuoti per juos tinkamai naudoti, nebent naudojant labai plonas popierius arba paspaudę labai sunku, o paryškinimas.

【Minkštas Dantis Patarimas】 nįį dalis yra lygus ir minkštas, patvarus ir stiprus, sklandžiai rašyti, greitai džiūsta, galite lankstus rašyti plotis.Storesnis dantis taško (4mm), kad leidžia lengvai žymeklis visą žodį, baudos pabrėžiant (1mm) tinka labai piešimo linijos.

【Aikštėje Vienodo Dizaino】Lengvai galite laikyti be skauda ranką ir don ' roll aplink ir rudenį, kai jūs įtraukėte ją ant darbastalio.Mielas, lengvas ir erdvės taupymo, patogus nešioti ir naudoti.

【Platus】 Puikiai tinka, kai esate išvykę studijuoti, žurnalinė, piešimo, pabrėžiant, ženklinimas, atsižvelgiant pažymi, darbo, doodling, dažymas ir kt.Naudinga, mokyklinės prekės, kolegijų studentams, mokytojams, vaikų, suaugusiųjų, paauglių mergaičių ir biuro darbuotojų.

【Kanceliarinės prekės Tiekimo】Leidžia jums daugiau organizuotas, ženklinimas informacija ir pabrėžiant taškų ir procesus, įvairių dokumentų tvarkymo.Puikus mokyklą mokytis, mokytojai, kurie naudoti spalvos kodas komentarus, kolegijos studentai ženklu mokyklos dokumentus, kolegijos kursinių.

Techniniai duomenys:

Tipas: Pen Žymėjimo Įrankis

Medžiaga: Plastikas

Spalvos: 6 Spalvų

Dydis(L*W): Apie 12.5x1cm/4.92x0.39inch

Pakuotė:

6pcs x žymėjimo įrankis Pen

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

sku: s50492

Dydis Normal
Multi Spalvos Taip
Naudoti Biurų Ir Mokyklų Žymekliai
Teptuku Patarimas Įstrižai
Kilmės Žemyninė Kinija
Trinamą Ar Ne No
Prekės Pavadinimas Hinmay
Pakuotė Nustatyti
Dual-side Raštu No
Tipas Žymėjimo įrankis

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…