Mokymo Kvėpuojantis amortizatoriumi Treniruotės Pusę Piršto Dviračių Pirštinės Sporto Salė Anti-slip Motoroleris Lauko Geliu Vyrai Moterys

0 Reitingai
€11.94 €17.06

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

【Patogus Dizainas】Tai jojimo pirštinės yra skirtos su traukos skirtuką sistema lengva pašalinti.A terry skydas ant nugaros pirštinės dagčiai toli prakaito, ir minkštas akių interjeras atitinka vertus, laikyti vėsioje ir sausoje per visą treniruotę.

【Orui Lankstumo】nugaros šių dviračių pirštinės yra pagamintos iš wicking orui ir akių audinio, išlaikyti savo rankose, gerai vėdinamose ir šviežios.Ventiliacijos angos buvo pridėta ant pirštų ir nykščio išvengti perkaitimo.

【Anti Slip Dizaino】dviračių pirštinės silikono pagalvėlės viduje, kuris yra puikus geresnį sukibimą ant rankenos šlapios arba suprakaitavęs sąlygas.Sintetinis, pagamintas iš švelniavilnių mikropluošto, patvarumo, su puikia danga ir komfortą.

【Smūgio Sugėrimo Apsauga】Vyrų dviračių pirštinės turi sutirštės tigras burnos ne pateikti smūgio absorbcija ir poveikis atsparumą, mažinti nuovargį ir padeda dirbti ilgiau.Pašalina birių ir leidžia savo rankas judėti natūraliai padidintos kontrolės.

【Puiki Dovana】Šių dviračių pirštinės yra ne tik puikus kalnų dviračiais, dviračių sportas, motociklų ir kitų dviračių veikla, bet taip pat tinka visų rūšių sporto veiklos, puiki dovana dviračių sporto mėgėjams.

Specifikacija:

Medžiaga: nailonas

Spalva: juoda,mėlyna

Matmenys(apytiksl.):

M (delno apimtis x vertus plotis)8-8.5 x 19-21cm/3.15-3.35 x 7.48-8.27 colių

L (delno apimtis x vertus plotis)8.5-9 x 21-23cm/3.35-3.54 x 8.27-9.06 straipsnis colių

Pakuotė:

1 Pora x Dviračių Pirštinės

Pastaba:

1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2.Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

sku: s499366

Prekės Pavadinimas Faddare
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Lytis Universalus
Sportas Tipas Dviračių sportas
Funkcija Galima skalbti
Tipas Pusę Piršto
Medžiaga nailonas

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…