Aikštėje Sėdynės Pagalvėlė su Ryšiais Didelis Pledas Pagalvėlė Aikštėje Užpakalis Pagalvėlių Namų Sofos, Kėdės

0 Reitingai
€11.66 €20.82

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

MUMR999 Aikštėje Kėdės Pagalvėlės, Pagalvėlės Storos & Comfy Tvirtos Medvilnės ir Lino Audinys Virtuvės, Biuro MUMR999

Aprašymas:

Savybės:

Patobulintas Komfortas: Patirtis ultimate komforto su savo Aikštėje Kėdės Pagalvėlės, Pagalvėlės, sukurta siekiant suteikti patogią sėdėjimo patirtis.Pagamintas su storos ir tvirtos medvilnės ir lino audinio, šios pagalvėlės pasiūlyti minkštas ir jaukus jaustis.

Universalus Naudojimas: Kėdė Pagalvėlės puikiai tinka naudoti patalpose, nesvarbu, ar tai jūsų valgomasis, virtuvė, ar biure.Aikštėje sėdynės pagalvėlė su ryšiais užtikrina , išvengti slydimo ar stumdomas naudojimo metu.

Stilingas Dizainas: Pridėti jutiklinio elegancija į savo erdvę mūsų Didelis Pledas Pagalvėlė Aikštėje Užpakalis Pagalvėlė.Patrauklios pledas modelis papildo bet namų dekoro, todėl tinka naudoti ant sofos, kėdės ar net biure.

Lengva Priežiūra: Valgomasis, Virtuvės, Biuro Kėdės Sėdynės yra suprojektuotos jūsų patogumui.Nuimamas dangtelis su ryšiais, leidžia lengvai valyti ir prižiūrėti, užtikrinti, kad jūsų pagalvėlės likti švieži ir higieniškas.

Išskirtinis Ilgaamžiškumas: Meistriškai su kokybės medžiagų, mūsų Kėdės Pagalvėlės, yra pastatytas paskutinis.Stori ir patogūs medvilnės ir lino audinys yra ne tik švelnus, bet taip pat ir labai patvarus, užtikrinant ilgalaikį naudojimą ir neprarasti savo formos ar komforto.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Medvilnės ir Lino

Forma: Kvadratas

Dydis: 40*40cm

Pastaba:

Dėl ekrano apšvietimo efektas, tikroji spalva produktas, gali būti šiek tiek skirtingi.

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti dydis klaida.

Komplektą Sudaro:

1*Kėdė Pagalvėlė Padas

sku: s49191

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…